Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd häst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då min tid inte riktigt räcker till letar jag efter hel eller halv fodervärd till min häst. Han är 15 år och 156 i mankhöjd. Han e utbildad ca LB/LA dressyr och riden i skogen, även hoppad endel. Han står och ska stå kvar i ett stall utanför Lidköping, stallet är anslutet till ridhus och tränare finns på gården. Ser gärna att du är över 18 år och det är bra om du har körkort då bussförbindelsen inte är den bästa. Hör av dig och berätta lite om dig själv och vad du har att erbjuda, så kontaktar jag dig om du verkar intressant för mig och min häst.
Hej. stam: F: Jamil M: Emma Har en otroligt vacker shettlandsdam som jag tyvärr känner att jag inte riktigt hinner med och då hon inom kort kommer att bli utan sällskap så tänkte jag kolla intresset för att bli fodervärd eller köpare om de passar, hon kan även ställas på bete under sommaren. hon är en mycket fin och vältränad dam. hon har tränats och startat i hoppning, trav, dressyr, galopp och utställning med mycket fina resultat. Har även andvänts till avel med en fin avkomma. Priset diskuteras vid intresse. Är du intressserad hör av dig till mig via mail eller telefon för mer info. MVH Veronica
Jag är en fd. hästägare. Har tagit upp ridningen igen nu och rider en gång i veckan på ridskola. Har gjort det i snart två år. Vill nu prova att ha en häst hemma på gården. Vill vara fodervärd åt en häst till att börja med. Om du har en häst som du vill lämna på foder så hör av dig och skicka gärna med fota på din häst.Din häst kommer att få det bra hos mig.
Då nuvarande fodervärd inte kan ha kvar hästen söker jag nu en ny fodervärd till henne. Det är ett sto på 15 år, 152 i manken och lättfödd. Går oskodd. Söker endast någon som vill ha sällskapshäst då hon ej går att rida. Snäll i all hantering. Hon står nu hos fodervärden nere i Hörby, Skåne men kommer att flytta upp till Lidköping den 2 Juli. Hon kan dock flyttas tidigare ifall det finns intresse. Maila eller ring vid intresse, kollar mailen varje dag. Går även bra att skicka sms så ringer jag upp sen. Mvh Diana
-Jag söker en serïos person som har intresse i att låna min häst och uttbilda vidare inom WE eller klassisk dressyr som är hästens självklara talang. Vil du även tävla och gå kurser så är det ett stort plus. Jag låner gärna utt i längre tid till rätt person. Jag står för försäkring och sko samt evt. specialuttrustning. Brinner du för detta och är en mycket skötsam person jag kan lita på så skriv några rader om dig själv och vad du kan erbjuda. Lägg gärna till ett mobil nr jag kan nå dig på så pratar vi mer.