Till salu inom

"fodervärd häst säljes"

Flen
Igår

Stallplatser uthyres

1 200 kr
Blocket.se
Borlänge
Igår

Top reiter 961

13 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Fint hösilage

550 kr
Blocket.se
Österåker
Igår

Sprenger stigbyglar

800 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Golf 5 GTI Edition 30, steg...

160 000 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Figurer diverse

100 kr
Blocket.se
Skellefteå
Igår

Umesläp -99

34 000 kr
Blocket.se
Bjuv
Igår

Blackedout Harley-Davidson...

259 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
5 dagar

Sto -10 fodervärd

Blocket.se
Norrtälje
9 dagar

Pomeranian-valpar med stamt...

35 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Lidköping

Hel/halvfodervärd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Då min tid inte riktigt räcker till letar jag efter hel eller halv fodervärd till min häst. Han är 15 år och 156 i mankhöjd. Han e utbildad ca LB/LA dressyr och riden i skogen, även hoppad endel. Han står och ska stå kvar i ett stall utanför Lidköping, stallet är anslutet till ridhus och tränare finns på gården. Ser gärna att du är över 18 år och det är bra om du har körkort då bussförbindelsen inte är den bästa. Hör av dig och berätta lite om dig själv och vad du har att erbjuda, så kontaktar jag dig om du verkar intressant för mig och min häst.
2 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Falun

Vacker Shettland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Hej. stam: F: Jamil M: Emma Har en otroligt vacker shettlandsdam som jag tyvärr känner att jag inte riktigt hinner med och då hon inom kort kommer att bli utan sällskap så tänkte jag kolla intresset för att bli fodervärd eller köpare om de passar, hon kan även ställas på bete under sommaren. hon är en mycket fin och vältränad dam. hon har tränats och startat i hoppning, trav, dressyr, galopp och utställning med mycket fina resultat. Har även andvänts till avel med en fin avkomma. Priset diskuteras vid intresse. Är du intressserad hör av dig till mig via mail eller telefon för mer info. MVH Veronica
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Landskrona

Fodervärd vill jag bli

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är en fd. hästägare. Har tagit upp ridningen igen nu och rider en gång i veckan på ridskola. Har gjort det i snart två år. Vill nu prova att ha en häst hemma på gården. Vill vara fodervärd åt en häst till att börja med. Om du har en häst som du vill lämna på foder så hör av dig och skicka gärna med fota på din häst.Din häst kommer att få det bra hos mig.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Lidköping

Sällskapshäst ulånas på långtidsfoder

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Då nuvarande fodervärd inte kan ha kvar hästen söker jag nu en ny fodervärd till henne. Det är ett sto på 15 år, 152 i manken och lättfödd. Går oskodd. Söker endast någon som vill ha sällskapshäst då hon ej går att rida. Snäll i all hantering. Hon står nu hos fodervärden nere i Hörby, Skåne men kommer att flytta upp till Lidköping den 2 Juli. Hon kan dock flyttas tidigare ifall det finns intresse. Maila eller ring vid intresse, kollar mailen varje dag. Går även bra att skicka sms så ringer jag upp sen. Mvh Diana
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Vellinge

Fodervärd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
-Jag söker en serïos person som har intresse i att låna min häst och uttbilda vidare inom WE eller klassisk dressyr som är hästens självklara talang. Vil du även tävla och gå kurser så är det ett stort plus. Jag låner gärna utt i längre tid till rätt person. Jag står för försäkring och sko samt evt. specialuttrustning. Brinner du för detta och är en mycket skötsam person jag kan lita på så skriv några rader om dig själv och vad du kan erbjuda. Lägg gärna till ett mobil nr jag kan nå dig på så pratar vi mer.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj