Quantcast
Till salu inom: ”

quarter häst till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har nu tagit ett MYCKET tungt beslut. Ska sälja min underbara Lalleo som är 4 år. Han är hur go som helst, älskar att mysa. Snäll att rida, lättlärd, allt vad man kan önska. Varför jag ska sälja honom, beror endast på att jag har dåligt samvete, för att jag inte har den tid som jag tycker att han ska få. Jobbar mycket i Norge och då är jag borta ca 2 veckor åt gången, jag tycker inte det är rätt mot honom. Endast seriösa köpare ska höra av sig. Genom att skriva lite om vilka erfarenheter ni har och vad ni tänker ha honom till.
Pleasure /Hunter /Allround sto otroligt trevlig både från marken och i ridningen men ej utbildad. Står idag i träning hos proffstränare och visar arbetsvilja och framsteg. Lättlastad och står stilla när man kör, social och älskar att få vara i fokus. Haft föl och är en bra mamma. Maila för info, lämna ditt nummer i mail så hör jag av mig. Bra pris till rätt hem. Endast seriösa som letar häst. http://www.youtube.com/watch?v=RzNFQtb6u0I
Säljer nu min ögonsten(Breaze of cinnamon) då jag inte kan ge honom det han kräver, och tiden räcker inte till. Han är lugnet själv och finner sig i det mesta. Har aldrig haft några som helst problem med honom i hanteringen. Han är grundriden, och kräver vidare utbildning, han lär sig otroligt fort! Passar bra på kossor men även trail osv, man kan nog använda honom till vad som helst (Inom western). Han är efter Robin Crusader och Starletts Shadow. Ring för mer info.