Quantcast
Till salu inom: ”

scott scale expert 29 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en Scott Scale 29 Expert i storlek large. Cykeln är utplockad förra sommaren och är i väldigt bra skick. Jag har tagit bort dekaler på dämpare och fälgar för att få ett renare utseende på cykeln. Utöver det så är cykeln precis som den kom från affären. Klicka på länken för specifikationer: http://www.scott-sports.com/global/en/products/221722/scale-29-expert/#.UWaFvr1vnIU Cykeln finns i Södertälje. Är det något du undrar över så hör gärna av dig.
Säljer en skadad Scott scale 29 expert storlek Large. Passar mig som är 184cm lång. Köpte cykeln helt ny då jag efter en månad vurpade och knäckte högre bakstag. Ramen gjord av cabon är av 2012 års modell och kostar minst 12000 i nypris. Då jag ej kan laga den eller har nån användning för den längre då jag har skaffat ny ram så säljer jag den i befintligt skick för 1000 kr eller bud.
Scott Scale 29 Expert från 2012. Den är fint skick. Jag har cyklat ca 60 mil med den. Säljer den då jag har tappat intresset. Storlek: Large På fredag kommer jag ta upp cykeln till Uppsala. Kan sälja den i Göteborg innan dess. Se länk nedan för mer information om cykeln: http://www.scott-sports.com/us/en/products/221722/scale-29-expert/ Ring vid intresse. Billigare vid snabb affär. Hälsningar Peter http://www.scott-sports.com/us/en/products/221722/scale-29-expert/
Scale 29 Experts HMF kolfiber ram och rimliga blandning av Shimano och Avid delar ger ett stort värde för den prismedvetne tävlingscyklisten. Vi skickar cykeln fraktfritt inom Sverige med DHL. Monterad och körklar, bara vrida styre & montera pedaler. Flera olika betalningsalternativ finns att välja på hemsidan. Klicka på länken nedan så kommer ni till våran webbshop.
En M kvar i lager Ord.pris 21995:-