Quantcast
Till salu inom: ”

scott sportster p3 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Scott cykel

Stockholm
SCOTT MB cykel

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Utrustad med 9-delat Shimano Deore växelsystem (27 växlar) och hydrauliska skivbromsar samt 63mm dämpad framgaffel. Stänkskärmar och godkänt ramlås är monterat på cykeln. Storleken på cykeln är Large och passar dig med en längd på ca 175-190 cm. Framhjulet är aningen böjt, men det går att cykla på den ändå. Inköpt för 2 år sedan för 8 000 kr. Kvitto finns. Priset kan sänkas på plats vid snabb affär. Hämtas i Lund.
Beg. cykel i bra skick. Förra ägaren hade den som pendelcykel och jag har haft den i ett år, cyklade tjejvättern förra året med den, men i år satsar jag på racer istället. Förra ägaren servade den på cykloteket. Hybridcykel, 24 växlar, fram och bak ljus, skärmar, shimano växelpaket. Jag är 167 cm lång. Bra mellanting till mountainbike och racer. Bygellås medföljer. Maila eller smsa gärna vid frågor. 0761634451 Mvh Susanne Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer nu min sportiga sommarcykel till förmån för en ny fullblodsracer. Modellen är en XC-hybrid med 27 växlar (Shimano Deore) och låsbar dämpad framgaffel (komfortabelt på grusvägar). Snabb cykel som gått HalvVättern på under 7 timmar. Godkänt lås och nya smalare däck från förra sommaren som gått max 50 mil. Endast använd under sommarhalvåret. Cykeln är i mycket gott skick och regelbundet servad. Fler bilder kan mailas vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snygg välfungerande"Hybridcykel"perfekt som kombocykel.. Fungerar lika bra i skogen som på landsväg, bara att anpassa däcken efter underlaget..givetvis också som burkshoj..;) Aluminium ram, st L (19") Shimano Deore 24växlar, k alitets äxlar som inte krånglar vid skogskörning.. Dämpad framgaffel.som går att låsa vid landsväg. Cyckeldator.. 29" fina kombidäck.. Kvitto finns på hojen..( bra att ha om den ska försäkras, eller om den blir stulen ). Finns även ett Abus+ lås, att köpa till. Pris:350kr Pris:2600kr
Cykeln har gått max 10mil så denna är i nyskick! Nypris: 12150kr inkl tillbehör Extra tillbehör: Cykeldator Lås skärmar fram & bak Pakethållare Stöd Pump Flaskhållare SPD-Pedaler med plattform på den ena sidan för vanliga skor och ett SPD-fäste för dina cykelskor på den andra sidan. Totalt ca 12150kr Obs!! Maila vid intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.