Quantcast
Till salu inom: ”

sekretär stockholm blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bokhylla och vitrinskåp i samma serie i betsad furu. - bredd 100 cm - höjd 176 cm - djup 30 cm Pris: 1400:- för båda delarna. Ljusgrå sekretär. - bredd 80 cm - höjd 109 cm - djup 45 cm Pris: 700:- Multimediaskåp i betsad furu. - bredd 54 cm - höjd 118 cm - djup 42 cm Pris: 350:- Vit byrå med lådor i vitmålad rotting. Passar bra att ha i hallen. - bredd 62 cm - höjd 75 cm - djup 30 cm Pris: 300:- Vänligen, Karolina
Fin sekretär i modell äldre, Bredd 98cm x Djup 45cm x Höjd 112cm En stor låda under, 10 små och två lite större + 3 luckor i sekretären. Nyckel finns som passar både luckan och lådan under. En skada vid luckan längst ner på höger sida och ovansidan har en fläck och lite repor. Se bilder Luckan hänger ner lite men jag har lagt en träbit som stöd, då blir den rak och fungerar utmärkt. Finns i Hjorthagen. Måste hämtas före 25/2
Säljer nu min sekretär på grund av platsbrist i hemmet. Den är lite sliten men går lätt att fixa till med lite sandpapper för att få den finare igen. Tre kraftiga lådor under och många fack i "skrivbordsdelen". Även två små lådor i. Nås på telefon vardagar efter kl 18. Mailen kollas inte vajre dag så ring om du vill vara säker på att få tag i mig.
En mycket fin sekretär som våran möbelsnickare har gjort fin, så den har en fin yta och fixat så att lådorna är lätta att öppna. Varan står för stunden i vårt lager men vi kan kostnadsfritt köra den till vår butik i Hammarby Sjöstad. Se även våra andra möbler på www.refurn.se Skick: Mycket bra skick! Mått: Bredd: 80 cm, Djup: 39cm, Höjd: 95 cm Uppge artikelnummer 21131.
Säljer ett gediget hantverk från 1800-talet. Det är otroligt fint men jag har inte plats för det. Det behöver lite jobb, topp skivan behöver slipas ner och lackas om (se bild). Det har lite skavanker så som: saknas ett handtag samt en knopp inne i sekretären (se bilder). Men en rejäl och fin pjäs är det! Priset går att diskutera vid snabb affär. Ring, sms:a eller maila!