Quantcast
Till salu inom: ”

shetland sheepdog blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, Vi reser bort nu på lördag den 29/10 och blir borta till den 8/11 (totalt 9 dagar). Vi behöver en hundvakt då vår ordinarie har blivit sjuk. undarna som är två stycken. Är Shelti (ShetlandSheepdog) tikar båda två. 10 och 11 år gamla. Väldigt små i storleken. De är fulldresserade, lydiga och passar bra med andra hundar och barn. Ring om du har möjligheten. Mvh Lasse 0761002292
Shetland Sheepdog. Hane född 19/11 2009. Behöver ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. Mycket tillgiven vove, fortfarande lite busig, har lite valp i sig ännu. Följer en vart man än går, vallar en del. Tycker om barn. Kan vara skällig vid hundmöten, så det är något man måste jobba med. Älskar att vara ute i skogen och helst leka med bollar. Skulle helst vilja att han får bo där det finns trädgård så han får vara ute mycket. Går lös när han är i sommarstugan. Är du/ni som kan hjälpa oss med nytt hem. Där vi kan känna oss trygga. Hör av er. MVH Anette och "minilassi"
Hej! Jag heter Cassandra och är 16 år. Jag går första året på gymnasiet och har även en egen hund, en shetland sheepdog tik på 11 månader. Jag erbjuder tjänster till folk som bor inom Stockholmsområdet. * Rasta hund (2-3 h promenad) * Smådjursvakt * Katt vakt Dessa tjänster kommer jag på nu, men jag kan även fotografera både barn, djur osv. Kommer du på en annan tjänst så tveka inte att höra av dig! Jag berättar mer än gärna mer information om mig själv ifall det är något du vill veta!
Underbar tikvalp, med mkt trevligt temperament, glad,framåt och orädd. Reg. i Skk, vaccinerad,avmaskad,veterinärbesiktigad, chippad och ögonlyst. Hanterad av barn från dag 1. Hon är uppväxt i hemmiljö och van vid alla förekommande saker, dammsugare, tvättmaskin, torktumlare mm, uppväxt med katter också! En toppentik! Nu finns bara denna kvar i en kull på 4 tikar Leveransklar 15/3 - 2012 Välkommen att ringa! Vigalunds kennel www.vigalund.dinstudio.se
En jättego tik, pigg, glad, framåt och orädd! född 19/1-2012, reg i Skk,veterinärbesiktigad,avmaskad,vaccinerad och ögonlyst ua, omplaceras av kennel Vigalund å ägarens vägnar, pga akut sjukdom. Valpen finns på kenneln. Enligt ägaren så gott som rumsren, och van vid att gå i koppel. Uppväxt hos oss, och van vid både barn,katter och allt normalt förekommande i hemmet. Van att åka bil, inte åksjuk. Medföljer gör: koppel,halsband,leksaker och hundpläd Välkommen att ringa!