Till salu inom

"shetland sheepdog omplacering säljes"

Umeå
Igår

Kaninungar

400 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Omplacering 3årig hankatt

1 500 kr
Blocket.se
Igår

Siberian Husky - omplacering

8 000 kr
Blocket.se
Halmstad
2 dagar

Ragchilla kille 4 mån + rag...

4 000 kr
Blocket.se
Österåker
2 dagar

Marsvins hanar för omplacering

1 000 kr
Blocket.se
Tyresö
2 dagar

Omplacering honkatt

2 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Engelsk Bulldog

17 000 kr
Blocket.se
Leksand
2 dagar

Omplacering amstaff

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Västmanlands län

Två hundar för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Det är med stor sorg i hjärtat jag har fattat det svåra beslutet att omplacera mina två hundar på grund av personliga skäl. Min första hund är en Shetland sheepdog som heter Nalle och är två år. Han är en riktig myskille som tycker mycket om att gosa. Han är en enkel hund som inte kräver mycket alls. Min andra hund är en Border collie som heter Dino som blir ett år på nyårsafton. Han är en riktigt snäll hund som också tycker om att mysa. Men han behöver även mycket aktivitet. Han vill ha en ägare som tycker om att jobba med hundar och gillar att vara i skog och mark. Han är mycket lättlärd och skulle passa till lydnad eller liknande. Båda hundarna är vana vid katter och barn och de är inga problemhundar utan säljs av personliga skäl. Att hitta ett bra hem till de båda är viktigast för mig. Ring eller maila så får ni mer information. MVH Therese
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hörby

Omplacering av hund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Izzy Hona 3 år och 8 månader Måste tyvär omplacera min fina hund på grund av ändrade familje- coh arbetsförhållande. Izzy är en mycket snäll, lydig, social och lättlärd hund. Hon är van vid barn, katter och andra hundar. Kan också vara ensam hemma några timmar utan problem. Tycker om att vara ute och springa, gå långa promenader och gillar "jobba med hjärnan", olika hinder, sök, apport, mm. Har även tränat henne så att man kan cykla med henne. Söker en person som tycker om att vara ute och träna med Izzy. Blandras: Mamman: Golden Retriver - Border Collie Pappan: Shetland Sheepdog - Border Collie Rätt köpare rätt pris Om mer info önskas, ring eller skicka mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Östersund

En hund för omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag är en tjej som bor i Östersund och pluggar på heltid! För ett par månader sen gick min hund bort och det har blivit väldigt tomt efter henne. Därför vill jag nu se om det kanske finns någon hund för omplacering som vill ha mycket kärlek! Min tidigare hund har varit i rasen shetland sheepdog och söker en hund i ungefär samma storlek, men det är inte ett måste! Kan nås på både mail och sms! :)
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Täby

Bästa lurv-vovven till omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Här ser ni världens finaste pudel/shetland sheepdog/powder puff-mix Pookie. Det skär i hjärtat att behöva lägga ut den här annonsen, han är min första vovve och jag älskar honom så otroligt mycket. han är ett energiknippe som bara vill väl, snäll till tusen och lyhörd. Tyvärr har han tappat lite av sin uppfostran och lyssnar mest på mig, men han är snabblärd och älskar att bli aktiverad. Kan tänka mig att agility vore något för honom! Nu är det så att jag för det första har en allergisk pojkvän, och det fungerar inte med två hundar (har en pinscher/chihuahua också) hos honom. Sedan känner jag att jag bor för trångt just nu (Pookie har jag haft boendes i villa tidigare nämligen) och inte har möjlighet att ge honom den motion han dagligen behöver längre. Jag har tyvärr inte möjlighet att lämna ut honom på prov det tar lång tid för en hund att anpassa sig till ett nytt hem och du/ni ska vara villiga att satsa allt på honom. Sedan blir det jobbigt för både honom och mig känner jag med flyttar hit och dit. Dessutom är det som sagt rätt så akut, vilket gör allt ännu mera jobbigt för mig. Men vill du/ni ha fortsatt kontakt med mig går detta jättebra såklart, jag kommer finnas tillgänglig för hjälp och råd om det skulle vara något Pookie är dock en underbar vovve ge honom kärlek, kramar, gos, motion och han kommer ge mångfaldigt tillbaka. Pookie är för övrigt i mellanstorlek, runt 40 cm i mankhöjd, fäller knappt päls men den växer fort. - han behöver påbörja helt ny vaccination - han är inte kastrerad - jag har papper från uppfödaren - han är tre år gammal Ring vid seriöst intresse! Tel.nr: 0723758387 Varma hälsningar Rebecka Skareng och lill-token! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Håbo

Shetland sheepdog, omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
H J Ä L P! Matte kan inte ha kvar oss på gr av ändrade hemförhållande och inkomst. På gr.av ändrade familjeförhållande har jag fått återbud på en uppbokad sobelhane som är 6 år, social, kärvänlig och gosig. Endast svar på mail.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj