Quantcast
Till salu inom: ”

shih tzu bichon frise-valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min hund, det är en hane, som blir 2 år gammal i maj. Han är blandras: Bichon Frise och Shih Tzu men ser ut lite mer som Bichon Frise. Dino är allergihund, båda hans raser, och vi har alla vaccinationer som behövs och papper på allt. Anledningen till att vi säljer Dino är att vi inte har den tiden som behövs när man har hund och vi vill att han ska få det bättre. Vi vill sälja honom till någon som kan ge honom ett tryggt hem och uppmärksamhet och vara ute med honom mycket. Han är en väldigt livlig hund, han älskar att träffa människor och hundar och vill leka väldigt ofta. Han älskar att vara ute! Han är snäll och biter inte/attackerar inte små barn eller något liknande. Vi vill ha seriösa köpare som vet att dom kan ge honom det han behöver för att han ska må bra. Vi satte 6000 kr först eftersom vi ville ha seriösa köpare som kan ta hand om han, men nu är det 3000 kr.
hej!! nu måste vår lilla Amanda hitta ett nytt hem.. hon ska fylla 3 år i september och är en blandras mellan Shih tzu och Bichon. hon är väldigt väldigt social och fin.. blir direkt omtyckt av alla som får syn på henne. nu måste hon tyvärr flyttas till ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. jag söker en person eller familj som har erfarenhet, intresse och tid för ett husdjur/hund. det är jätte viktigt att du ska kunna ta väl hand om vår söta Amanda annars är det ingen ide att du/ni ens köper henne. hon är viktig för oss och vi vill helst att hon hamnar hos någon som förtjänar henne. Amanda är registrerad, vaccinerad och idémärk. Är du/ni rätt person så kan priset absolut diskuteras. hon finns i Hallunda. ring eller mejla för mer information eller för fler bilder.
Här är en söt liten tjej på 10 veckor som vill flytta hemifrån! Hon är väldigt lugn, trygg och social. Glad i att träffa människor och andra hundar. Mamman är Shih tzu och pappan är Bichon havanais. Hon är: Veterinärsbesiktigad. Chippad. Vaccinerad. Avmaskad. Dolda fel försäkrad 3 år. Vänligen maila ditt intresse så hör vi av oss till seriösa svar.
Hej, Maximus är en söt kille som nu söker nya kärleksfulla hem att flytta till. Han är en blandning mellan bichon havanais och shih tzu som kommer att väga mellan 5-7 kg. På filmen nedan ser man hur han leka med sin pappa. Det jag gillar mycket är att dessa hundar inte hårar nånting och är väldigt lättlärda och lätt att uppfostra! Dem är mycket sociala och trevliga familje hundar som älskar att vara med på allt som händer i familjen. Maximus tycker om att busa, och när han blir trött vill han gärna krypa tätt intill för en mysstund. Han kommer att bli långhårig. Har en tät päls med en blandning av färger. Han är van vid barn och andra hundar. Vid leverans är valpen: - Vaccinerade - Veterinärbesiktigade - Avmaskad - ID märkta (med chip) OBS läser sällan mejlen, ring ist!
Hej, Max är en söt kille som nu söker nya kärleksfulla hem att flytta till. Han är en blandning mellan bichon havanais och shih tzu som kommer att väga mellan 5-7 kg. På filmen nedan ser man hur han leka med sin pappa. Det jag gillar mycket är att dessa hundar inte hårar nånting och är väldigt lättlärda och lätt att uppfostra! Dem är mycket sociala och trevliga familje hundar som älskar att vara med på allt som händer i familjen. Max tycker om att busa, och när han blir trött vill han gärna krypa tätt intill för en mysstund. Han kommer att bli långhårig. Har en tät päls med en blandning av färger. Han är rumsren och van vid barn och andra hundar. Vid leverans är valpen: - Vaccinerade - Veterinärbesiktigade - Avmaskad - ID märkta (med chip) OBS läser sällan mejlen, ring ist! Pris: 6000 kronor