Quantcast
Till salu inom: ”

små blandras hundar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av ändrade familjeförhållande och tidsbrist så måste jag tyvärr låta lilla Malte få ett nytt hem. Malte är en 2 årig blandras Papillion, Coton de tulear. Han är en mysig och go liten gosse men har tyvärr problemet att han kissar inne. Men finns det någon där ute som har tiden för honom så skulle det göra mig otroligt glad. Du som tar över honom ska ha tiden och tålamodet med dig och självklart tycka om små hundar. Hör av er!
Hej! Vi är ett glatt gäng små pratglada lekfulla Chihuahua blandras tikar i olika åldrar, 3stycken tikar på 10månader och en tik på 20 månader som vill flytta hemifrån. Vi är chippade, vaccinerade och avmaskade. OBS! Anledningen att vi inte är sålda är att matte inte har hittat rätt hem åt oss. För matte är hemmet viktigare en priset. Vid intresse ring matte :) då hon inte har tid för att svara på mail.
Tyvärr måste vi omplacera vår hund Molle. Molle är en 4 1/2 år gammal blandras. Molle behöver komma till ett hem där man har tid för honom & där han slipper vara själv så mycket. Dock ej till ett hem som har små barn. Molle är en väldigt snäll & trevlig hund. Kan alla vanliga kommandon såsom sitt, ligg, komma på inkallning mm. Endast seriösa köpare gör sig besvär att ringa. Ej efter 21.00
Min tik har fått tre små valpar. Födda den 23/8-11 och säljes när de är 8 veckor, den 18/10. Valparna är 75% Shihtzu 12,5% Tibbe 12,5% lhasaapso Vit med bruna och svarta fläckar - Hane Brun,"svart mask", vit på magen - Tik Valparna är chippade, vaccinerade och avmaskade. Är leveransklara!:) Både mamma och pappa finns att se. Den bruna tiken och hanen finns kvar =)