Quantcast
Till salu inom: ”

valpar shih tzu malteser säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Shih tzu/ chihuahua/malteser. Underbara, trevliga och jätte sociala valpar söker nu egna hem att busa i. 1 hane (brun/vit) och 1 tik (Black & Tan) kvar. Valparna växer upp inomhus tillsammans med mamman, pappan, andra hundar och barn. Leveransklara 2 oktober, vid leverans är dom Chippade, Vet bes, vacc och avmaskade. Tingpeng: 1.500 kr Endast till kärleksfulla och seriösa hem. Svarar ej på mail!!! (så länge annonsen är ute finns de kvar)
Söker du en mycket glad och öppen pojke så är jag den rätta. Mitt namn är Kazanova och jag är en 50% Malteser/ 25% Shih tzu / 25% dvärgpudel. Jag har nu fyllt 8 veckor och kan därför flytta, Jag föddes i en kull med 6 valpar jag och 5 tikar. Jag är vit med svarta fläckar och tan. Är van med barn,katt och andra hundar. Är ganska koppel van. Vid leverans är jag avmaskad, nybadad, kloklippt, chippad, besiktad och vacc. Handpenning: 1500 kr Ring helst! Mvh Kazanova
Söker du en mycket glad och öppen Tjej så är jag den rätta. Mitt namn är Kariba och jag är en 50% Malteser/ 25% Shih tzu / 25% dvärgpudel. Jag har nu fyllt 8 veckor och kan därför flytta, Jag föddes i en kull med 6 valpar 1 hane och 5 tikar. Jag är vit med bruna fläckar. Är van med barn,katt och andra hundar. Är ganska koppel van. Vid leverans är jag avmaskad, nybadad, kloklippt, chippad, besiktad och vacc. Handpenning: 1500 kr Ring helst! Mvh Kariba
Vi är en blandning av 50% Malteser/ 25% Shih tzu / 25% dvärgpudel. Vi har nu fyllt 12 veckor och kan därför flytta. Vi föddes i en kull med 6 valpar. Vi är vana med barn,katt och andra hundar. Är ganska koppel vana. Vid leverans är vi avmaskade, nybadade, kloklippta, chippad,reggad i jbv, besiktade och vacc. Pris: Hane: 4000 kr Pris: Tik: 5500 kr Handpenning: 1000 kr Ring helst!
Nu är dessa 3 små sötnosar 8 veckor och redo att flytta till egna hem. Pappan är renrasig Malteser Mamman är Shih Tzu/Yorkshireterrier Uppfödda i hemmiljö. Valparna är: Avmaskade 2 ggr Vaccinerade Chipmärkta Veterinärbesiktigade 3 års dolda felförsäkrade Känner du att du kan erbjuda en valp ett kärleksfullt och varaktigt hem så är du välkommen att höra av dig på telefon och då gärna mellan kl 12.00 - 22.00.