Quantcast
Till salu inom: ”

shih tzu säljes

Tidigare annonser till salu

De sötaste söta små tikvalpar vill nu flytta till var sin ny underbar ägare. Det är en vit dam med den ovanliga blå färgen i sina fläckar den andra är en liten tjej med härlig brindle färg i sina prickar. Båda är som ni ser otroligt söta charmiga framåt och oerhört sociala. Deras pappa är chihuahua och mamma en shih tzu. Storleken på dem nu när de är 8 veckor är precis detsamma som på en chihuahua. i samma ålder. Levereras avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktigade samt id märkta.
Du måste ha bra erfarenhet av hund och helst av denna ras. Han är en hund som kräver pälsvård varje dag så du måste veta vad du ger dig in på. -köper du honom skall han också få stanna där resten av livet. Att du har mycket tid är en självklarhet. Han flyttar gärna till en familj eftersom han trivs bra med barn och är snäll mot andra djur. Han är född den 15 juli 2010 och är rumsren. Han är glad och busig och älskar att vara ute mycket.
Hej, Vi söker efter en dagmatte till vår lilla Emma då vi tyvärr inte kan ha med henne på jobbet längre. Emma är av rasen Shih Tzu och väger 5 kg. Hon är mycket snäll och barnkär älskar att springa på öppna fält, ta promenader, mysa och sova. Hon har inga problem att leka med andra hundar. Vi bor på Östermalm nära karlaplan. Hör gärna av dig om du har några frågor! Vi möter gärna upp dig så att ni får hälsa på varandra och se om personkemin stämmer. Hälsningar Tanja & Emma
2 charmiga valpar kvar som söker ett eget hem. Föräldrarna är Shih tzu Mamman är Solid Golden & pappan är Svart/vit Vi är lev. klara 22/5 v.20 ( 8 veckor ). *Vaccinerade *Avmaskade *Chippade *Vetrinärbesiktade *Dolda fel försäkrade i 3år. De är sociala & framåt små valpar som gärna vill vara med där det händer saker. Kommer vara vana vid barn & andra hundar, även vid att vara ute Vid köp av valp medföljer: 1Kg foder, koppel, Halsband kan tingas mot 1500Kr Så länge annonsen är kvar finns det valp kvar
Jag har en superhärlig Shih tzu hane på 11 mån registrerad i SKK. Rör sig snyggt & trevligt, bra stamtavla. Han söker nu ett nytt hem där han kan få bli ompysslad och älskad. Han är väldigt social, pigg & glad, älskar uppmärksamhet & hänger med på det mesta. Shih tzu är en ras som kräver regelbunden pälsvård och bad för att må bra och vara vacker. Är vid leverans *Registrerad i Skk *Besiktigad *Chipmärkt *Vaccinerad *Avmaskad Välkommen att höra av er för vidare info.