Quantcast
Till salu inom: ”

leveransklara beagle valpar 8 veckor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Snowboardkitt

Svenljunga
Grå klänning

Vaggeryd
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den 4 februari föddes 5 renrasiga beagle.Vi har 4 hanar och 1 tik.De är leveransklar 01/04-2013 då de är 8 veckor.Valpar letar kärleksfulla och varaktiga hem.Säljes till jaktintresserade eller aktiva familjer.Vi har båda föräldrarna,som är två väldigt trevliga familjer hundar och som du givetvis får träffa ifall du kommer hem till oss.Valparna kan bokas för 1000 kr.handpenning som dras av från priset.Betalas inte tillbaka vid återbund. När valparna flyttar så är de: *Veterinärbesiktade *Vaccinerade *Avmaskade *Chippad *Registrerade i SKK Valpen får även med sig ett litet start paket. Välkommen att ringa eller maila om ni vill veta mer om hundarna eller boka en tid för att komma och hälsa på. Nu kvar en hane.
Beagle valpar födda 130803 1 tik och 1 hane finns kvar! Pappa till valparna är J SVCH Starmaids Undercover ''Gangster'' SE47571/2011 som under sina knappa 2 år har åstakommit 2a+2a+1a hare och 3a rå, han har Cert och BIR på utställning och är Svensk Viltspårchampion på 3 raka 1or. Mamma till valparna är Lilla Kryckelängs Clementine ''Jersey'' SE11731/2010, godkänd i anlagsklass viltspår och sparsamt utställd. Hon tävlar i Lydnad och rallylydnad. Båda föräldrarna har bra psyke och är otroligt trevliga individer, dom lever som familjehundar. Alla valparna är 3 färgade! Valparna är vid leverans: *Vaccinerade *Chippade *Registrerade i SKK *Avmaskade *Doldafel försäkrade Valparna är 8 veckor när dom är leveransklara. För mer info och vid intresse kontakta mig på mail eller via telefon. www.maliwicks.se
Beaglevalpar födda 101219. Beagle är en ras som kan förena bra jakthund med underbar familjehund och fantastiskt temperament. De kan användas till jakt, spår, lydnad, agility och sällskap. En beagle uppfödd av oss blev årets familjehund i Sverige 2009, han är halvbror till valparnas mor. Valparna är * avmaskade * registrerade * id märkta (chippade) * veterinär besiktigade * vaccinerade * dolda fel försäkrade. För mer info www.beaglekennel.se eller ring 0430-50424.
8 jättefina renrasiga Beaglevalpar (4 tikar och 4 hanar) födda den 29 april 2013. Båda föräldrarna uppvisar goda jaktegenskaper (0 % besläktade). Valparna är leveransklara vecka 26 och kommer då att vara: registrerade i SKK veterinärbesiktigade ID-märkta avmaskade vaccinerade PRIS : 9000:- Andreas 0733-441394 Tobias 0709-243819
På grund av återbud finns det återigen 1 hane och 1 tik som vill komma till ett kärleksfullt hem. Födda 10/1-2014 och är leveransklara 7/3-14 då de är 8 veckor gamla. Dessa valpar visar ett trevligt temperament med mycket framåt attityd och hög exteriör kvalitet. De är trefärgade och har en stamtavla fylld av champions i många generationer. De har en inavelsgrad på 0,2% och är från föräldrarna: MLS - Clear FVIID - Clear Far är: DKCH DKJCH DKKLBCH DKV-12 C.I.E C.I.B DKKV-12 Dynamic Flyer's Posh Teddy. Viltspårmeriterad i både Sverige och Danmark. En av de mest vinnande beaglarna i både Sverige och Danmark flera år i rad. Han har flertalet gruppvinster och även BIS-placering på internationell utställning. Mor är: C.I.E SEVCH LUCH Maliwick's Little Susie Viltspårchampion på 3 raka 1or, internationell champion och luxemburgchampion vid väldigt unga år och trots begränsat antal utställningar. Stort viltintresse och väldig jaktlust. BIS2 av 3300 hundar i norge och är den ända beagle på ca 30 år som fått en BIS-placering internationellt i Norge. Har vunnit gruppen även i Finland. Kommer själv från en kombination där båda föräldrar lämnat tidig och stor jaktlust. En valp från oss säljes: Registrerade i SKK Veterinärbesiktigade Vaccinerade Avmaskade Med ett valppaket (mat, broshyrer och lite smått och gott) Med Påbörjad bil- och koppelträning Med livslång support och stöd Doldafelförsäkrade i Agria i 3 år Fler bilder och mer info finns på kennelns hemsida www.maliwicks.se Ring eller maila för mer info.