Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet grängesberg säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I Bastkärn (6km från Grängesberg centrum) finns ett trevligt välplanerad lägenhet (2 rok) på 65m2 med eget trädgård och stor (65m2) privat (inredningsbar) källare. Utrustad med kyl/frys, spis och tvättmaskin är detta lägenhet ett perfekt och billigt boende. 200m från busshållplats (Bastkärn) 500m från badplats 8 minuter med bil från Grängesberg tågstation Bär och svamp rik område. Bra pendel möjligheter till Ludvika, Borlänge och Örebro. Första hands (tillsvidare) kontrakt. Inflyttningsbart senast 1 augusti Uppvärmning luftvärmepump Kallhyra 2500 kronor (50% hyresrabatt för januari och februari). Vattenförbruk debiteras med 5 öre per liter.
Jag har en lägenhet som finns för uthyrning i andra hand för en längre tid från och med första augusti eller eventuellt tidigare. 3rok - bottenvåning med en liten balkong och större uteplats på husets baksida. Parkering avsedd för boende direkt utanför på husets knut. Värmen ingår i hyran sedan tillkommer elen. Finns även ett mindre reparationskonto som finns tillgodo. Ni kan nå mig dels via mejlen men för direkt svar ring. För mer Info, kontakta Marina Jansson
I Bastkärn (6km från Grängesberg centrum) finns ett trevligt välplanerad lägenhet (2 rok) på 65m2 med eget trädgård och stor (65m2) privat (inredningsbar) källare. Utrustad med kyl/frys, spis och tvättmaskin är detta lägenhet ett perfekt och billigt boende. 200m från busshållplats (Bastkärn) 500m från badplats 8 minuter med bil från Grängesberg tågstation Bär och svamp rik område. Bra pendel möjligheter till Ludvika, Borlänge och Örebro. Första hands (tillsvidare) kontrakt. Uppvärmning luftvärmepump Kallhyra 2500 kronor (50% hyresrabatt för januari och februari). Vattenförbruk debiteras med 5 öre per liter.
Hej! Jag heter Martin, jag är 29 år gammal och söker ett rum i Västerås, där jag jobbar som konstruktör på ett litet företag. Just nu pendlar jag dagligen från Grängesberg vilket är ganska tidskrävande. Därför letar jag efter en övernattningsmöjlighet under veckan. Jag är djur-, drog- och rökfri samt dricker ingen alkohol. Dessutom är jag lugn, ansvarsfull och har god ekonomi. Om ni har ytterligare frågor eller funderingar kontakta gärna mig via mail eller mobil. Vi hörs. Martin
Fin och väldisponerad lägenhet i litet hyreshus i Grängesberg. Lägenheten är ljus och fräsch och känns större än de 49 kvm den är. Ligger på andra våningen och har en stor balkong. Ingen hiss. Ledig from 1 maj och tillsvidare. Gemensam tvättstuga i källaren. Parkeringsplats ingår i hyran. Vi förbehåller oss rätten att fritt välja hyresgäst. Kreditupplysning och referens kan komma att begäras. Välkommen.