Quantcast
Till salu inom: ”

singer featherweight 222k säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mkt fin Brio Sing. Använd i 11 månader, ser knappt använd ut då jag alltid använt åkpåse både i ligg och sittdel. *Liggdel i svart *Två sittdelar, svart/grå och "koppar"/svart *Två Regnskydd *Myggnät *Hjulskydd Vagnen är alltid förvarad inomhus och i rök- och djurfritt hem. Chassi i kraftig aluminium och låsbara swivelhjul när underlaget så kräver. Hjul av massivt gummi som inte riskerar att punkteras eller behöver pumpas. Ligg och sittdelarna är enkla att montera av och på med vagnens klick in system. Sittdelen är vändbar och enkel att ställa in i två sittlägen och ett liggläge. Jag har fler bilder jag kan maila er. säljer ej separata delar.
Singer Featherweight 222K med friarm säljes på grund av synproblem. En underbar maskin från 1953 med nr EJ226048. Komplett med väska.
Fungerande äldre symaskin med tillbehör "se bild"
En mycket välbevarad Singer 222K Featherweight från perioden 1953-1954, elektrisk. Resesymaskin. Inga repor och sparsamt använd. Fribomsutförande. Serienr: EJ268444 Original väska med alla nycklar. Manual Tillbehörsask Mycket tillbehör såsom spolar och diverse pressfötter. Kan jämföras med Pfaff, Husqvarna, Elna, Brother, Bernina, Viking.