Allt till salu inom "brio sing"

Sortering:
BRIO barnvagn
Gävle
Idag

BRIO barnvagn Visa liknande

300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Haninge

Brio sing barnvagn svart 2010 i 3 delar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer en svart Brio sing 2010 i 3 delar. delarna är: *Liggdel *Sittdel *Bilbarnstol med underdel. sittdelen kan vändas så att barnet tittar bakåt eller framåt. Bilbarnstolen är enkel att transportera och fästa fast på barnvagnen. riktigt praktiskt. Vagnen har använts cirka 6 månader och har inga defekta delar och är väl skött. I köpet ingår också en åkpåse från Brio som passar liggdelen och sittdelen. användes i februari bara. Sänkt pris - 4000kr för rubbet!
4 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Karlskrona

BRIO Sing Barnvagn -09

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en Brio Sing Barnvagn i fint skick då sonen behöver en mindre vagn. Liggdelen är helt svart utvändigt och vit invändt med svagt mönster. Sittdelen är Olivgrön och svart. Går lätt att vända så man åker bakåt eller framåt vilket man önskar. Vinterfordrad åkpåse i fin grön färg. Regnskydd ej ens uppackat. Vagnen är fantastiskt lättkörd då hjulen fram är Swivelhjul som dock även går att låsa när man önskar. Teleskophandtag. Nypris Vagn 6000:-, Åkpåse 995:-. Vore roligt om någon annan liten kille eller tjej fick glädje av denna fina vagn!
2 900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Tumba

Brio Sing -09

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en Brio Sing -09. Den köptes oktober 2009 men ej använd förrän våren 2010, har gått väldigt bra. Den har förvarats inomhus där det är djur- och rökfritt. Det är en liten och smidig vagn som har varit väldigt uppskattad. Den tar inte mycket plats i bilen och är lätt att fälla ihop. Sittdelen är vändbar. Svängbara hjul. Klädseln är tvättad och jag har även gått efter Babylands servicebok för att sköta vagnen. Med vagnen får du med en bruksanvisning samt regnskydd. Pris för vagnen: 2200:-.
2 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Borgholm

Brio Sing kombivagn. Sitt och ligg 2008

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Brio Sing årsmodell 08. En mycket bra och fin vagn i välvårdat skick. Inga fläckar. Sittdelen kan vändas fram eller bak och är lutbar och har bälte och sufflett. Liggdel med skyddsöverdel och sufflett Enkel att fälla ihop och tar mycket liten plats i bilen. Rörliga framhjul som gör att den är enkel att styra. Går även att låsa framhjulen. Under vagnen finns även en praktisk korg. Regnskydd medföljer. Ny pris ca 6000:- Säljes för 2500:- prutat & klart Kvitto finns.
2 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Haninge

BRIO Sing mycket fint skick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
BRIO Sing i fint skick. BRIO Sing är en lätt och kompakt vagn som är enkel att fälla ihop. De smarta swivelhjulen gör den dessutom lättmanövrerad, perfekt på trånga ytor. Liggdelen är ovärderlig på vintern då den är lite större och barnet får plats i åkpåse utan att det blir trångt. All textil är avtagbar, går att tvätta. Brio bilbarnstol passar även till chassit Ingår: chassi, liggdel, sittdel samt regnskydd
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj