Allt till salu inom "brio sing chassi"

Sortering:
Linköping
Idag

Subaru WRX STi

320 000 kr
Blocket.se
Butik Kristinehamn
Idag

Kabe Travel Master Royal X...

1 659 433 kr
Blocket.se
Rättvik
Idag

Singer fashion mate 2263

1 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Barnsäng BRIO Sleep

700 kr
Blocket.se
Butik Vaggeryd
Idag

Mercedes-Benz Sprinter 316...

149 700 kr
Blocket.se
Idag

Brio barnvagn

1 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Självgående Gräsklippare

500 kr
Blocket.se
Butik Eksjö
Idag

Sherco 50 SM Red One RS Omg...

48 900 kr
Blocket.se
Vallentuna
Idag

Hästtransport Humbaur Pegas...

109 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Jönköping

Brio Sing -10 med liggdel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Brio Sing barnvagn i mycket fint skick säljes. Årsmodell 2010. Perfekt vagn när barnet kommer. Vagnen har en liggdel i blått som passar från födseln till barnet är ca 6 månader. Väldigt fin i tyget! Chassit är silverfärgat och gjort av aluminium. Lätthanterlig med små svängbara hjul fram. Väldigt lätt och liten att fälla ihop. Blir väldigt kompakt. Perfekt att lyfta i och ur bilen. Väldigt smidig funktion. Idealisk för dig som söker en smidig och säker vagn. Justerbart teleskophandtag. Hämtas i centrala Jönköping, vi bor på Liljeholmen.
1 300 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Brio sing + bilstol modell 2010

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer vi vår brio sing vagn och bilstol(babyskydd) Vagnen är köpt i början av december 2010. Alla delar är i jätte fint skick. Det ingår; Liggdel, sittdel, babyskydd och orginal regnskydd. Babyskyddet går att klicka i chassit. Det är en smidig vagn som tar lite plats i bilen och är lätt att fälla ihop. Vi kan tänka oss att sälja vagnen och babyskyddet var för sig. med babyskyddet blir priset 4400:- och utan babyskydd 3900.- Priset kan diskuteras vid snabb affär.
3 900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Helsingborg

Brio Sing 2010

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brio Sing 2010 säljes med Khaki (Sand) liggdel och Khaki (sand) sittdel + sliver chassi. Tillbehöver: Madrass till liggdel. (Brio) Regnskydd till liggdel. Regnskydd till sittdel. Sparsamt använd derför är den i mycket bra skicka, ingen solblek. Måste ses! Komma från rök och djurfritt hem. Bilder kan skickas på meil om det önskes Pris: 3000.-kr. Ring Saga mobil 0764485724. eller mobil. 0764470296
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Karlstad

Brio Sing

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Brio Sing brun sittvagn Barnet kan sitta vänt mot dig eller framåt. Riktningen ändras lätt med enkelt klick. Svängbara framhjul gör vagnen mycket lättstyrd. Jag köpte en extra sufflett som syns på bild som jag skickar med. Jättebra att sätta på när barnet ska sova. Den viks ihop och förvaras i en liten påse när den inte används. Regnskydd finns med. Kompatibel med Brio babyskydd. Skyddet klickas fast direkt i chassit. Ingen adapter el dylikt behövs. Jag är osäker om det är en -09:a eller -10:a.
1 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Helsingborg

Brio sing

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Säljer nu min BRIO SING 2010 pga nyköp. Ordentligt använd men i fint skick. I paketet ingår liggdelen (svart), sittdelen (svart), chassi (aluminium), regnskydd, Brio primo Bilbarnstol med tillhörande bas och Isofix fästen som går att kopplas på vagnen. Till storleken är den liten och smidig och lättkörd p.g.a. de svängbara hjulen framtill,Sittdelen är vändbar och enkel att ställa in i två sittlägen och ett liggläge. Den är enkel att montera av och på med vagnens klick in system och låsbara swivelhjul. Hjulen är av massivt gummi som inte riskerar att punkteras eller behöva pumpas.
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj