Quantcast
Till salu inom: ”

skäggagam terrarium säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag måste tyvärr sälja min 3åriga skäggagam Möjjen för jag har ingen plats för honom. Han är väldigt snäll och lätthanterlig, bråkar inte alls när man lyfter upp honom! Han saknar en bit av svansen, den var sån när jag köpte honom. Det är bara ödlan jag säljer, kan tyvärr inte skicka iväg några andra saker för dem behöver jag till min andra ödla. Jag säljer honom för 500:- eller högstbjudande, så länge han får ett stort och fint terrarium att vara i! Det är bara att ringa så löser vi nåt!
På grund av heltidsarbete söker denna lilla tjej nytt hem. Hon är pigg, charmig, snäll och äter bra. Hon trivs i badet och i en filt framför TV:n. Skäggagamen är ett socialt djur, därför är hon gärna med när du har gäster hemma. Hon är cirka 8 år gammal. Terrariet på bilden medföljer. Längd 90 cm Höjd 62 cm Djup 60 cm Endast djurvänner behöver höra av sig!
Då jag köpt ett större terrarium så säljer jag detta. Jag har haft en skäggagam i terrariet och allt är nu är rengjort. Jag har haft terrariet i drygt 1 år. Medföljer gör: (allt på bilden) En lysramp med fläkt som endast är några månader gammal, en värmelampa, en värmesten och en vattenskål. Länk till lysramp (2st lysrör samt 2st spotlights. 60x20x9) http://www.zoomarknad.se/product-view.asp?catid=19834&prodid=5547&ref=%2Fproduct%2Ddlist%2Easp%3Fcatid%3D19834 Länk till Värmelampa (14 cm med en 50 watts glödlampa) http://www.zoomarknad.se/product-view.asp?catid=19834&prodid=1288&ref=%2Fproduct%2Ddlist%2Easp%3Fcatid%3D19834
hejsan! säljer nu ett fint terrarium som har blivit för litet till min ödla. det är i ett jättefint skick! jag har en skäggagam och när han var lite mer än ett år var det dax att byta. så detta terrarium passa bra till som "första bur" eller även att ha till mindre reptiler. längd: 93,5 bredd:57 höjd:63,5 det går även att pruta vid en snabb affär!
Har 2 skäggagamer, hona och hane, som vi nu säljer pga tappat intresse hos barnen. De är ca 3år gamla. De äter och ömsar skinn som de ska. Honan är aktiv äggläggare. De äter både grönsaker och syrsor, både levande och frystorkade. Ger dem även ett fullvärdsfoder som de gillar. De är ca 50cm långa. säljer de för 800.- . Terrariumet som de bor i är 100x70x80 . pris terrarium 600.-