Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgskäggagam terrarium säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Arne är en sällskaplig ödla på ca 3 år som tycker om att bli klappad under hakan och äter mer än gärna en massa grönsaker, insekter och torrfoder! Tyvärr har jag inte längre den tiden han förtjänar och hoppas därför på att hitta någon som har det. I priset ingår Arne, terrarium, uv-lampa, värmelampa, värmesten och dekoration. Har även en del torrfoder och annat smått och gott som ni får med. Vid intresse så hör gärna av er på telefonen då jag är lättast att nå där! (Arne är den lite större ödlan till vänster på bilden)
Hejsan jag/vi är ute efter att köpa antingen en Skäggagam eller Dvärgskäggagam eller ögonfransgecko har sju års erfarenhet av ödlor har just nu en gecko ödla och vill nu utöka familjen lite :).. Är endast intresserad av ödla plus terrarie med alla tillbehör till ett vettigt pris och i närheten av Jönköping. Priset vi kan tänka oss är upp till 1200kr så länge vi inte behöver åka flera mil för att hämta :).. Maila om ni har något av det vi söker =) är också intresserade av bara ett terrarium med som sagt alla tillbehör till som en ödla behöver
Önskar köpa terrarie gärna exo terra ca 90 cm långt el ngt längre Gärna ljusramp för lysrör, gärna värmematta, matskål, grotta, värmelampssockel mm passande dvärgskäggagam. Termometer o hygrometer också av intresse, Så nytt el i så fint skick som möjligt , gärna bra paketpris Kan köra inom 20 mils radie från Kalmar beroende på pris på paket. Ska även till Jönköping i början av oktober så det går också bra samt Malmö om 10 dagar, men då behöver terrariet komma till flygplatsen.
Jag säljer min dvärgskäggagam pga för lite intresse då jag själv tagit hand om den efter att ha blivit vansköt. Det är en hane på ca 1 år och är varken sjuk eller skadad trots tidigare vanvård hos dem förra ägarna. Med honom tillkommer terrarium, värmeslinga, lampa, foder, vatten-och matskål samt stenhuset han tycker om att vila på. Syrsor kan även ingå vid snabb affär. Ring eller mejla mig om du är intresserad, priset går att diskuteras vid snabb affär. Mvh My
Terrarium i mycket gott skick. Längd: 70 Bredd: 50 Djup: 50 Dvärgskäggagamerna är ca stora som ett finger + svans. Dem är super friska. Jagar, äter, bajsar och ömsar normalt. Dem är framförallt väldigt roliga. (Kan skicka en massa roliga bilder vid intresse). Alla tillbehör på bilden tillkommer. Plus en massa mat och nödvändigheter. Nypris: 3 500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.