Quantcast
Till salu inom: ”

terrarium skåne säljes

Tröja

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vår leguan har vuxit ur sitt hem. Mått: bredd 112cm, höjd 185cm, djup 53cm. Finns 2st hyllor i. 2st socklar för värme/uv-lampor. Behöver nya glasdörrar, skenorna finns. Terrariet är inte i toppskick, behöver fixas lite. Pris: är inte ute efter några jättesummor, ge ett seriöst bud. Ring eller maila gärna om ni är intresserade eller har några frågor.
Ska nu sälja mitt terrarium, då det inte används mer! Är i väldigt fint skick och låsbart är proffisionellt byggt och terrariumet är på hjul. Mått: B: 150 cm H: 100 cm D: 60 cm Hämtas hos mig i ystad, tänk på att man behöver vara två starka människor för att bära ut det. Ring helst då jag inte kollar min mejl så ofta!
Hej! Nu har det blivit dags att sälja ett terrarium som jag haft sedan slutet av november 2010. Med andra ord inte ett år gammalt! Det är i gott skick och har fram tills nu husat två stycken skäggagamer som flyttat till ett större. Måtten är enligt följande: H*B*D. 500* 950* 400. Måtten i mm. Nås dagtid enklast på mailen och kvällstid på mobilen. Säljes som det står på bilden!
Säljer nu min Boa orm. Det är en hane och han är ca 2 meter lång. Jag är inte riktgit säker på hans ålder men vet att han i alla fall är över 5 år gammal. Det ingår även ett terrarium, värmematta, belysning och vattenkar. Måtten på terrariet. Höjd: 200 cm (med lysrör) Bredd: 110 cm Djup: 70 cm ' Ring eller skicka ett mail om ni har några funderingar eller om ni är intresserade. Endast seriösa svar!
Det är med en tår i ögat jag nu måste göra mig av med Thorsten och hans hem pga av tanten inte tycker om han. Terrarium/Bord: 2 spots 2 lysrör inbyggda i bordet (Alla lampor är nya) Värmematta Vattenskål med mera Bredd:80cm Längd:140 Höjd:47 Thorsten: 4år ca 1,10 m Äter, skiter och ömsar som han ska Äter levande möss Inte så äcklig som min sambo säger Pris: 2000