Quantcast
Till salu inom: ”

terrarium bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Eftersom jag ska resa till Afrika så måste jag nu skänka bort den Colombianska Regnbågsboan "Omar". Han har bott på Stenbackaskolan de senaste åren och skötts om av eleverna och mig. I solljus så skimrar han i regnbågens färger (se foto) annars är han brun. Han är ganska lugn, men inte speciellt kelig. Förra ägaren tog aldrig i den. Han har enorm aptit och äter gärna många möss. Ca 150-180cm lång. Ömsar alltid bra. OBS! Detta är ingen nybörjarorm. Omar bortskänkes mot annonskostnaden. Ring Per på 070-7755998
Hej! Finns det någon snäll människa som vill ta över mina gerbil killar? Den gula heter piff och den svarta heter puff. Köpte dem på zoogiganten i juni/juli månad. Har prövat allt men dock inte fått dem helt tama. De kan nafsa om man tar ner handen utan godis. Känner att det inte är rättvist mot dem att bara få va i terrariet bara för att jag inte riktigt vet hur jag ska få dem tama. Bortskänkes till rätt hem! INGEN ORMMAT!!
Vi skänker bort vår fina pantherkameleont då vi tyvärr inte längre har möjlighet att ge honom den uppmärksamhet och omvårdnad som han behöver. Han är ca 15cm lång exklusive svans. Han är pigg och äter bra. Han är inte rädd för händer och kan tas ut. Han tycker om att bli handmatad. Vår Jimi som han heter har nedsatt syn på vänster öga efter en incident i terrariet för ca 6månader sedan. Detta är dock inget som påverkar tex fångst av mat och dylikt. Terriarie ingår inte. Kika gärna på videon när han blir matad.
Boaormen Gösta söker ett nytt hem där ägaren/na har mer tid för honom än vi har. Vi blev för föräldrar i Juni, och känner att det inte riktigt finns rum för honom här längre.. Han är lätthanterlig och sällskaplig, van vid barn. Äter, ömsar och skiter precis som han skall. Terrariets mått. B. 2200mm H. 1250 D. 600 Bortskänkes mot hämtning här i Mölndal! Bilder kan mailas/smsas.
Vi letar efter ett nytt hem till vår stora fina leguan som är 2,5 år. Inköpt på Tropikhuset i Malmö. Handtam till i våras men har sedan dess inte blivit hanterad. Äter och ömsar mycket bra. Terrariet kan köpas till för 1500kr. Till seriöst intresserad kan bilder skickas via mms.