Quantcast
Till salu inom: ”

terrarium stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Fint specialbyggt terrarium med inbyggd golvvärme på ena sidan. Väggar och golv, klätt med badrumsmatta som är vattentålig och gör terrariumet otroligt enkelt att göra rent. Bara spraya och torka! Finns även lite tillbehör för den som önskar. Mått: L: 160cm B: 55cm H: 110cm Hämtas: Södermalm /Ringvägen Vid intresse ring: 0707667703 - Pris kan diskuteras vid snabb affär. -
Vi säljer vårt 250 l akvarium då intresset inte finns längre. Det måste kittas om, då det läcker lite på ena sidan. Vi har införskaffat silikon (värde 129 kr) som följer med vid affär. Till akvariet finns ett stativ där du kan välja om du vill ha mahogny eller bok. På köpet får du lysramp, rot och en stenbakgrund. Om du inte vill kitta om akvariet kan du alltid använda det som terrarium...
Vår Aruban Whiptail Lizard (lokalt "Lagadishi" och troligen hona) på drygt ett år söker nytt, stadigvarande, hem, helst hos någon med viss reptilvana. Det viktigaste för oss är att hon kommer till en lugn och stabil miljö där hon kan få stanna. Till en ansvarsfull köpare har vi satt ett pris om 500 kr för ödlan samt för terrariet 1.500 kr med inredning och extra sand. Vid köp av båda 1.800 kr. Terrariet har måtten B60xH60xD42, har snygga trälister samt är i mycket gott skick. Vi finns i Hammarby Sjöstad, Stockholm.
Hej! Önskar köpa ett akvarium eller ett terrarium på minst 200l. Behöver inte vara tätt då jag inte ska ha fiskar i det. Behöver inga lysrör eller täckglas. Bara ett kar. Om möjlighet finns så önskar jag även hjälp med transport då jag inte har någon bil. Kanske går att lösa på något annat sätt. Maila mig med förslag. Inkludera gärna bilder/mått på erat kar. Alla förslag är välkomna!
Säljer nu mitt akvarium som har använts som terrarium. Måtten är: Längd: 111 cm Djup: 47 cm Höjd: 50 cm Med ben: 104cm Har en lysrörsamatur, värmelampa, lite marmor, barkbitar samt konstgrönt matskål och vattenskål som kan följa med vid intresse. Det står nu på en ställning med ben, men själva akvariet går att lyfta från den (lättare vid transport/förflyttning) Nås på mail då jag jobbar skift. Billigare vid snabb affär.