Quantcast
Till salu inom: ”

vägghängt skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skötbord

Umeå
Skötbord

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu våran emmaljunga syskonvagn från 2009. Vagnen är väldigt sparsamt använd och i fint skick, den är inte solblekt. -Svart/grå. -Vändbar sits. -Höj-och sänkbart styre. -Fullt liggläge. -Separata ryggstöd. -Höj-och sänkbara fotstöd. -Justerbart fempunktsbälte. -Inbyggt myggnät. -Vädringslucka i sufletten. Vagnen har förvarats inomhus. Medföljer gör ett regnskydd och en svart fin emmaljunga mjuklift, om man vill. (inköpt för 500:-) Säljer också ett vägghängande skötbord. Priset för vagnen är 2000:- Priset för skötbordet 200:- Så länge annonsen är kar finns sakerna kvar.
Smidigt vägghängt skötbord med robust stålram. Hopfällbart; spar plats när den inte används. Många fack för blöjor och annat. Fint och nytvättat skick. Bredd: 74 cm Djup: 78 cm Höjd: 78 cm Inköpt förra sommaren och är i fint skick. Skötselråd: Avtagbar klädsel Vattentvätt 40°C. Ej klorblekning. Torktumling, låg temperatur. Strykning, låg temperatur. Ej kemtvätt. Torka med en trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa
Ordinarie pris 1195-1395 kr på nätet. Har använt under ca 7 månader. Säljes pga flytt. Nyskick, inköpt 2010. Jättesmidig och stabil! Ett snyggt och praktiskt vägghängt skötbord som tar liten plats i badrummet, perfekt när man har lite plats men ändå vill ha en bra skötplats. Skötbordet fälls med ett enkelt handgrepp upp mot väggen när det inte används. Skötdynan är gjord av textil och är i måtten 65x48 cm. Skötbordet har även fyra mindre förvaringsfack för exempelvis blöjor och våtservetter, för att underlätta skötseln av babyn. Mått: 65x52x68 (djup 14) cm.
Ett snyggt och praktiskt vägghängt skötbord som tar liten plats i badrummet, perfekt när man har lite plats men ändå vill ha en bra skötplats. Skötbordet fälls med ett enkelt handgrepp upp mot väggen när det inte används. Skötdynan är gjord av textil och är i måtten 65x48 cm. Skötbordet har även fyra mindre förvaringsfack för exempelvis blöjor och våtservetter, för att underlätta skötseln av babyn. Mått: 65x52x68 (djup 14) cm. Använt ca 10gånger Nypris: 1395kr Nu: 600kr
Nu säljer vi vårat vita vägghängda skötbord, det är en smart lösning om man vill spara på utrymme, tar liten plats och smidigt. Bra hyllor för förvaring. sköt madrass i fint skick medföljer. Höga kanter gör att barnet ligger säkert. Du fäller lätt upp den mot väggen, där den låses fast, då blir den bara ett skåp på väggen. Måtten är: Bred 65 cm, Höjd 73 cm och Djup 75 cm.