Till salu inom

"skrattduvor säljes"

Gislaved
9 dagar

Skrattduvor

Blocket.se
Linköping
5 år

Skrattduva, nymfparakit, ka...

ABC-Annons.se
Höör
9 år

SKRATTDUVA

150 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
10 år

Skrattduva hona

ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Ekerö

Skrattduvor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är våra duvungar flytt färdiga och söker seriösa hem. Skratt duvan är en mycket social och trevlig fågel som gärna är delaktig i familjen. Den skräpar mycket lite då den inte skalar sina frön och den är heller inte speciellt högljud. Skrattduvan är också mycket nyfiken och följer gärna med på upptåg, en riktig vän alltså. Våra små pärlor vill därför komma till någon där det inte bara blir sittandes i en liten bur resten av sitt liv. Våra 6 veckor gamla duvor som är mycket tama säljer vi nu för 500kr/st för mer information ring gärna.
500 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Östergötlands län

Skrattduvor med bur

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bur:1 Pajas född 090224 Han är brun och vit. Ying född 100613 brun och vit med svart ring runt halsen. Båda är hanar. Bur:2 Gracie hona född 07 brun och vit. Pyret född 07 vit hane. Yang bror med ying. Född 100613 brun och vit med vit ring runt halsen. Pyret och Gracie är föräldrar till Pajas, Ying och Yang. 500 kr per bur, tillbehör medföljer samt frö som från idag täcker 1 månads behov.
500 kr
Blocket.se

Skrattduvor bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag har två fina duvor som måste komma till ett nytt hem snarast. Det är en hane och en hona, redan halvtama, äter och bajsar bra samt parar sig. Skrattduvor är trevliga sällskapsdjur, de är lättskötta, ganska långsamma, kan ej bitas, nyfikna och väldigt underhållande. De har ett behagligt läte, både ett roligt skratt samt vanliga duv-ljud. Det smärtar såklart att ge bort dom, men de får det bättre hos någon annan. Tveka inte att ringa mig och tipsa gärna någon annan som kan ta emot dom (Maila ej! Jag kollar aldrig min mail)
0 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Täby

Fina handtama skrattduvor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Två fina skratt duvor. Mamman är helvit och pappan är vit med bruna fläckar (de är han på sista bilden). Handtama och mycket nyfikna (: Vi är inte helt säkra på könen men vi tror att det är en hona och en hane. De är födda den 12 september. Om du har fler frågor ring eller maila gärna. De kostar 150kr st eller 200kr för båda. Mvh Thomas och Vera Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se

Skrattduvor

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej måste nu sälja mina skrattduvor. Jag har fem st: 1 par en vit hona 4-5 år gammal och en brun hane m svart nackring 1.5år gammal, ej släkt. Säljes tillsammans 450kr 1 syskonpar på 2mån en vit o en brun, vet ej kön. 350kr tillsammans kan ev köpas separat 200kr Sen en ensam brun hane (tror vi) på 8 mån, hans kompis smet ut buren. Syskon med de yngre. 200kr Om ni vill köpa alla tillsammans så kostar de 600kr. Nås på mail och skickar gärna bilder om ni vill ha.
200 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj