Allt till salu inom "engelskt skrivbord blocket"

Sortering:
Igår

watt&veke lampa

1 500 kr
Blocket.se
Butik Strängnäs
21 dagar

Stor engelskt skrivbord med...

12 000 kr
Blocket.se
Nacka
1 månader

Engelskt skrivbord

900 kr
Blocket.se
Bromma
1 månader

Klassiskt Engelskt Skrivbor...

3 200 kr
Blocket.se
Eslöv
2 månader

Skrivbord

300 kr
Blocket.se
Helsingborg
2 månader

Engelskt skrivbord

2 000 kr
Blocket.se
Nyköping
2 månader

Skrivbord i engelsk stil me...

2 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
2 månader

Bokhylla i engelsk stil

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Örebro

Engelskt skrivbord

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
I ädelt trä och med läderklädd skrivyta framstår detta brittiska skrivbord som massivt men samtidigt elegant, imponerande och ändå oerhört praktiskt. Stabil och funktionell, med många rymliga lådor varav flera kan låsas. Sitthöjd till undersidan av mittre lådan: c:a 60 cm Skrivhöjd till ovansidan av bordsskivan: c:a 74 cm Bredd: c:a 121 cm Djup: c:a 61 cm Bordet kan delas i tre klart hanterbara bördor för enklare transport. Patina finns.
2 000 kr
Blocket.se

Fint engelskt skrivbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett fint engelsk skrivbord med skinklädd skiva. Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Finns en del repor och lackskador men är i bra skick i överlag. Mått: Bredd: 122 cm. Djup: 60 cm. Höjd: 79 cm Uppge artikelnummer 38197.
3 950 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Göteborg

Stort äldre retro skrivbord i massivt trä

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett stort skrivbord med mycket förvaring- 3 lådor överst o 2 skåp men ett hyllplan i ena o 4 lådor i andra - Snygga detaljer- rundade former o fina beslag nu brunt men går att måla om alt ta bort färgen. chabby chic, antikt, vet ej ålder men lådorna är ex ej ihop spikade utan ihopsatta med träet som "pusselbitar" så tippar på att det är från 1900talets början. 20 30 talet? engelsk stil.. Har fler bilder om så önskas. 80cm höjd, 135x75cm
800 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Norrköping

Gammalt, svartmålat skrivbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer nu mitt fina skrivbord i engelsk typ, pga flytt, med ett skåp med hylla och 6 lådor i olika storlekar. Köpte det via Lauritz för 2 år sedan. Mått: djup 80 cm, bredd 147 cm, höjd 75 cm. Hämtas upp i Norrköping mot kontant betalning eller överföring på plats. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se

Välbevarat engelskt skrivbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Jag säljer nu mitt fint bevarade engelska skrivbord på grund av flytt. Skrivbordet är köpt 1987 i en butik som hette engelska möbler. Det är i mycket fint skick och välbevarat då det knappt är något slitage på det. Likaså gäller för läderskivan. Färgen är mahogny och skrivbordet är delbart vilket innebär att det är lätt att transportera Jag säljer skrivbordet till angivet pris eller högst bjudande.
3 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj