Quantcast
Till salu inom: ”

snell högtalare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Højttalere

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Tänkte sälja mina mycket välljudande Snell CV Mina ex är moddade av den förra ägaren med två högtalarkontakter av bättre kvalitet istället för original.vridpoten för frontdiskanten är borttagen och internkablaget är bytt till fyrflätad Silspeak 425. Och sedan är original diskanterna utbyta till http://www.hifikit.se/images/5761/h0881_27tffc_datasheet.pdf Original diskanterna finns kvar och följer med vid köp. Kan ej skickas och ska provlyssnas = då de är mycket bra och grymt prisvärd högtalare för priset. Byte ej aktuellt längre.
Legendariskt välljudande och välbyggd Integrerad förstärkare från Roksan. Här i kombination med sin vapendragare PowerAmp. Kombinationen medger biamping om dessa möjligheter finns på dina högtalare. Likt alla Roksanprodukter finns en härlig dynamik och basförmåga. Roksan kombineras ofta med det exklusiva märket Totem med gott resultat. Finns märken såklart och en liten som plockat bort ett vred så att dioden i volymratten är släckt annars i full oklanderlig funktion. Kan provlyssnas med Snell EII. Hämtning gäller. Mvh, Dan
Snell E/III Högtalare i ett otroligt bra skick för sin ålder,1995. 8 tums bas, 1 tums soft-dome diskant+ en 3/4-tums diskant som sitter på baksidan av högtalarna.Den diskanten går att reglera med en volym put. Känsligheten är 91 dB. Det finns inte ett märke eller annan skada på högtalarna.Valnöt faner. Elementen är nyligen omkonade av fackman. Kvitto finns på jobbet+material. Orginal stativ som är sand fyllda.Dessa stativ gör en ordentlig ljud förbättring.När man tar bort stativen och ställer högtalarna på golvet krymper ljudbilden ihop.Klart hörbart! En ägare orginal kvitto på högtalarna och stativen från 1995 finns. Ett finare par går inte att hitta!