Quantcast
Till salu inom: ”

soffa bratells möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ute Möbler

Falkenberg
Soffgrupp

Vallentuna
Soffa

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fina soffa pga flytt. Den är köpt på Bratells på Danska Vägen. Stilen är lite retro, med gråsvart "manchester-liknande" klädsel, som är avtagbar och går alldeles utmärkt att tvätta. Lite bruksslitage men i väldigt fint skick, och bra kvalitet! Pris 800 kr. Jag kommer ha begränsade möjligheter att svara i telefon under dagen, men skicka ett sms eller mail så återkommer jag! Soffan finns att hämta i Björkekärr, senast imorgon (torsdag)!
Säljer nu min tvåsits soffa med fåtölj som jag införskaffade 2010 på Bratells Möbler för 11.000.- . Då soffan har två mindre skavsår på baksidan samt en mindre pigmentfläck på ena dynan säljer jag både soffa och fåtölj för endast 900:- då jag inte längre har plats för dem. Fåtöljen är i utmärkt skick och det kan även medföras en pläd till soffan om så önskas! Jag har medvetet lagt ett mycket lågt pris då jag vill ha en snabb affär utan krångel!
Stor härlig soffa att ha i sitt vardagsrum. Med denna soffa behöver man inte oroa sig för att ingen får sittplats. Inköpt på Bratells Möbler Danska Vägen 1 januari 2012. Nypris för denna är 14999. Måtten är rygg 360 och divanen 230. Soffan finns att hämtas i Stenungsund och köparen står för frakten. Skambud och oseriösa email-halveraprisetutanatthatittatpåsoffanspekulanter undanbedes. Redan sänkt soffan från 9000.
Divansoffa modell "showtime" Inköpt på Bratells möbler i Göteborg Säljes i mycket gott skick då den är i stort sett oanvänd. Färg: svart med inslag av brun/guld Mått: ca. L 290 D 90/200 H 80 cm Soffan står för tillfället magasinerad och går därför ej att provsitta. Nypris: 14500:- Mitt pris: 8000:- Det går att nå mig på telefon mellan kl. 8-21 eller via mail.
Säljer min ljusa, vändbara divansoffa då jag har köpt en mindre, som bättre passar storleken på mitt vardagsrum. Mått: Längd: 285 cm Djup: 95 cm Divandjup: 150 cm Någon bortskrubbad fläck här och var men välvårdad. Jag har inga husdjur och inga barn. Inköpt på Bratells möbler år 2007 och kostade då ca 10.000 kr. Eventuellt finns viss prutmån, vid snabb affär.