Quantcast
Till salu inom

"sommarstuga ön långa lisa linköping säljes"

Göteborg
Idag

Boots och känga skor

65 kr
Citiboard
Linköping
Igår

Husqvarna symaskin äldre

300 kr
Citiboard
Linköping
Igår

TAVLOR

Citiboard
Gävle
Idag

Längdskidor barn 10-12 år

350 kr
Citiboard
Igår

1 rum lägenhet på 35 m2

8 000 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sommarstuga vid sjön Lången

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sommarstuga på Långens västra sida med vy över sjön, ca 200m till badplats där man även kan lägga en liten båt. Trädäck på 20 kvm med markis. Sommarvatten finns indraget och ett enkelt avlopp till stenkista. I köket finns kyl/frys och spis, tre plattor och ugn. Stuga 55kvm Uthus 20kvm(förråd, snickarbod, dusch, torrdass) Nydragen el, inkl central med jordfelsbrytare Arrende 3900kr, justeras varje år Sophämtning 800kr (delas med andra stugor) Sommarvatten 120kr(delas med andra stugor) Vissa inventarier/redskap kan ingå Tveka inte att ringa om ni har funderingar. //Anders Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
195 000 kr
Blocket.se

Sommarstuga vid sjön Lången

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Passa på att få njuta i sommar! Sommarstuga på Långens västra sida med vy över sjön, ca 200m till badplats där man även kan lägga en liten båt. Trädäck på 20 kvm med markis. Sommarvatten finns indraget och ett enkelt avlopp till stenkista. I köket finns kyl/frys och spis, tre plattor och ugn. Vardagsrum med "matdel". Ett sovrum samt en sovalkov. Stuga 55kvm Uthus 20kvm(förråd, snickarbod, dusch, torrdass) Nydragen el, inkl central med jordfelsbrytare Arrende 3900kr, justeras varje år Sophämtning 800kr (delas med andra stugor) Sommarvatten 120kr(delas med andra stugor) Vissa inventarier/redskap kan ingå Tveka inte att ringa om ni har funderingar. //Anders Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 000 kr
Blocket.se

Blivande student söker lägenhet i Linköping

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan! Jag heter Lisa och till hösten har jag som flera andra turen att få studera på Linköpings tekniska universitet och söker därför ett boende gärna nära centrum och universitet! Rum eller lägenhet, kort som lång period. Jag är 21 år gammal, skötsam och har tidigare bott själv. Jag varken röker eller är djurägare och har inte heller några betalningsanmärkningar i bagaget. Kontakta mig gärna på mejl om ni är intresserade eller vill veta mer. Vänliga hälsningar Lisa
0 kr
Blocket.se

Sommarstuga nära sjön Lången

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Sommarstuga vid sjön Lången, säljes med inventarier och båt med motor. Arrendekostnad 3800:-/år. C:a 200 meter ner till sjön från stugan där man kan bada och fiska. Nytt kök 2013. Eldningsbar kamin, Sommarvatten och avlopp samt el finns. Uthus med vedbod, snickarbod och dass med mulltoa, ny från 2013. Säljes p.g.a husköp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
180 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Sommarstuga på ön Långa Lisa i Linköping

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Vi säljer härmed en riktig sommarstugepärla belägen på ön Långa Lisa bara 2 kilometer från centrala Linköping. Ön ligger vid Stångåns utlopp vid Roxen. En rofylld oas men ändå nära in till stadens puls, sevärdheter och köpcentrum. På ön finns sammanlagt 10 stugor som delar på denna paradis-ö! Vi kommer den närmaste månaden att fixa och trixa med sommarstugan och därefter kommer vi lägga ut stugan till försäljning hos en mäklare. Vill du fynda lägg ett bud innan vi piffat och fejat klart! I priset ingår, hushållsartiklar, motorbåt, liten jolle, möbler och inventarier, elinstallation, husbyggnaden. Marken arrenderas på 5-årsavtal av kommunen och det är 2 år kvar (inga förändringar aviserade). Det finns ej vatten (diskho finns både inne och ute), avlopp eller el i stugan (Utomhus-El på husväggen finns), utan detta erbjudande vänder sig till er som vill komma bort från allt brus och puls och här få chansen att njuta av lugn och ro, vatten, fiske, bad och varför inte trädgårdsbestyr. Stugan innehåller utedass, verktygsförråd, sovloft (ej iordningsgjort),kök/vedeldad spis samt ihopbyggt sovrum och vardagsrum. Stugan har sina skönhetsfel men är i vårt tycke charmig, mysig och som vi sagt förut en oas från all press och stress. Här finner vi ro utan att åka flera mil från staden. Här grillar vi på kvällarna, spelar sällskapsspel i skymningen, vi arbetar i trädgården på morgnarna och drar ut med båten/till staden på eftermiddagarna. För mer information eller bilder är det bara att höra av er!
225 000 kr
Blocket.se