Quantcast
Till salu inom: ”

spel ratt ställning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nintendo spel

Varberg
Pc spel

Norrköping
Xbox one x

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu mitt Nintendo eftersom det inte används särskilt ofta längre. Det som ingår: - Nintendo Wii original - En ratt - En dosa samt nunchuck - Silikonskydd till dosan - Sensorn - Kablar - Ställning till konsolen Spel: - Wii Sports - Wii Sports Resort - The bigs (Baseboll) - Need for Speed Undercover - X-men Origins Wolverine Allt är original! Pris: 700:-
Hej! Säljer nu min så kallade "spelsoffa"då jag inte har plats för den. Ställningen skjuts in i soffan och ratten är en äkta Gran Turismo ratt! Funkar till PC/PS2/PS3! Komforten är väldigt bra och man sitter som en rallyförare bakom ratten. Soffan är ren och fin. Mått:Bredd=140cm Djup=75cm Höjd=60cm Gran Turismo 5 till PS3 ingår vid snabb affär! Självklart får man komma och provsitta! Är det några frågor så kan man ringa eller mejla! Mvh Lukas
Hej! Ska nu sälja en Logitech G25 ratt och en ställning som jag gjort själv, men ritingarna är samma som "Playseat". Ett seriöst bygge som tog många timmar. Pulverlackerad stabil ram i svart. Sportstol i fint skick med små kolfiberdetaljer. Knappt använd då jag tappat intresset. Använts till Playstation 3 Slim, PS3 Pris: Seriösa bud, skambud besvaras ej. Ring eller maila för mer info. Mvh Lars Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min Driving force GT som är en ratt speciellt framtagen för Gran Turismo 5 till PS3. Säljes av den enkla anledningen att den används sällan. För bättre spelkänsla kan jag även skicka med en ställning till ratten (se bild) om så önskas. Nypris för ratten ligger på över 1000 kr. Den är din för 400. Jag bor i Huddinge och kan bjuda på frakten och köra paketet till dig om du inte bor alltför långt bort. Jag finns på telefon; 073-25 21 328. Välkommen att höra av dig!
Har ett playseat som inte används allt för ofta. Ställningen är av märket "Playseat". Ratten och pedalerna är av märket "Madcatz" som förövrigt är trådlöst så man slipper massa störande kablar som hänger och slänger. Fungerar endast till Xbox. Ratten är det nyskick på,ser inte ens använd ut. Playseatet ser också bra ut. Enda att anmärka på är att det saknas en dyna längst fram i stolen. Men en sykunnig lär lösa det utan någon större ansträngning. Fungerar helt utan problem. Säljes för endast 1300:-.