Quantcast
Till salu inom: ”

staket till husvagn säljes

F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

W & W 2006. I nyskick. 176 sidor. Illustrerad med fotografier. Inbunden med skyddsomslag. I Sverige finns över 600 000 campare, från alla samhällsklasser, som tillbringar mer eller mindre av sin lediga tid i tält, husvagnar och husbilar. Varje år blir de fler. Camping är utan tvekan en av våra stora folkrörelser. Men för de som står utanför rymmer campinglivet många gåtor och hemligheter. Hur gör man till exempel för att få in både TV:n, stereon och datorn på 12-voltsbatterier? Hur imponerar man på grannen med en brakfest gjord på endast en gasolplatta, en mikro och en Weber? Och varför behöver en riktig campingträdgård både gräsmatta, vattenfall, flaggstång och staket? Länge har camparen varit en komisk karaktär i både film och TV, men i denna bok får både camparen och campingen upprättelse. Missa inte denna givna present - till de som älskar camping och de som aldrig förstått sig på det.
Vi säljer vår Hymer 6.25. Mätarställning 7.200 mil. Totalvikt 3,4 ton. Ac i bildel. Cykelställ,stort kylskåp med sep.frys ,ugn ,v-däck ,d-bädd och toa med dusch. Trallgolv samt staket i sekt. passande tillhusvagn 5.60 för säsongscamping finns också.
Upplagstomt om 495 kvm i Oljehamnen (Eggegrunds upplagsområde; Hemsögatan 12, tomt nr. 33) säljes. Denna tomt uthyres med en avgift på 3350:-/månad . Området, där många tomter finns, omgärdas av staket och en kraftig grind som öppnas med nyckelblipp. På tomten finns dragen el, en kontainer för förvaring, staket och utanför finns en spolplatta. Idagsläget finns en hyresgäst som har en husvagn på tomten vilket drar in 4200 kr/år och dessutom fungerar som vakthund. Tar man in ytterligare hyresgäster är det en ren vinstaffär. Vi har haft tomten sedan starten i början av 90-talet men har nu lagt ner verksamheten och hyr därför ut tomten.
Husvagn TEC 6,5m 82:a med Isabella tält 3,5m djup som är använt 4 säsonger. Upp till 8 sängplatser varav 1 dubbelsäng på 140cm. Komplett med staket/vindskydd och med trallgolv med matta i tältet. Markiser till 4 fönster Inne och utemöbler Kyl med frys Spis med ugn Portapotti Plus diverse möbler och husållsredskap Obesiktigad Platsen är betald för säsong 2014 (15300:-) Finns fler bilder vid intresse För mer info ring eller maila