Quantcast
Till salu inom: ”

staket tillverkat pvc plast säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi hjälper dig med din Byggnadsprojektet Inom och utom hus. Vi erbjuder bästa konkurrenskraftiga priser INOMHUS Klinkers kakel Badrumsrenovering Målning tapetsering Golvläggning. All snickeriarbeten UTOMHUS Dränering Stensättning All murarbete,putsning. Staket altan bygge Trädgårdsarbete Vi gör allt efter kundens önskemål Som en del av helentreprenad, ni kan köpa hos oss högkvalitativa Ytterdörrar och fönster gjorda i plast. Samtliga produkter tillverkas utifrån era önskemål, avseende, mått och behov. Till skillnad från andra material påverkas PVC varken av värme, kyla eller fukt. PVC är underhållsfritt i alla lägen. På köpet man får 15 år garanti. Produkterna finns i flera olika färger. Beställningarna upp till fyra veckor. www.neimargbg.se tel: 0735-109456
Staket till trädgård tillverkat i vinyl. Modellen heter Modern313 och är mycket lätt att montera. Det behövs inga skruvar, spikar eller målarfärg. Det är bara att "klicka" ihop staketet! Staketstolpen grävs ner ca.60cm i marken. Det går även att använda stolpskor eller jordankare till solparna om underlaget ej går att gräva i. Detta Pris-exempel är totalt 14,4 meter. Höjd ca 90cm -6 st sektioner -2 st sektionsstolpar -2 st Slutstolpar -3 st Hörnstolpar -7 st stolphattar (staketet som säljes är av samma modell som visas på bilderna. Produkten är ny och omonterad) Vi hjälper er med offert! (kostnadsfritt) Skissa ner en enkel ritning på ett papper. Rita med hörn, avslut, samt det som står i anslutning till staketet. Och givetvis måtten.. fota/scanna in skissen/ritningen till info@ellma.se så återkommer Vi med en offert.
Staket till Trädgård, Veranda, Pool tillverkat i vinyl. Modellen heter Traditionell och är mycket lätt att montera. Det behövs inga skruvar, spikar eller målarfärg. Det är bara att "klicka" ihop staketet! Staketstolpen grävs ner ca.60cm i marken. Det går även att använda stolpskor eller jordankare till solparna om underlaget ej går att gräva i. Detta erbjudande är totalt 9,6 meter. Mått: bredd 240cm/sektion, höjd 90cm -4 st sektioner -3 st sektionsstolpar -2 st Slutstolpar -5 st Stolphattar (staketet som säljes är av samma modell som visas på bilderna. Produkten är ny och omonterad) Vi hjälper er med offert! (kostnadsfritt) Skissa ner en enkel ritning på ett papper. rita med hörn, ev. avslut, samt det som står i anslutning till staketet. Och givetvis måtten.. fota/scanna in skissen/ritningen till info@ellma.se så återkommer Vi med en offert till er.
Staket till Trädgård, Veranda, Pool tillverkat i vinyl. Modellen heter Modern313 och är mycket lätt att montera. Det behövs inga skruvar, spikar eller målarfärg. Det är bara att "klicka" ihop staketet! Staketstolpen grävs ner ca.60cm i marken. Det går även att använda stolpskor eller jordankare till stolparna om underlaget ej går att gräva i. Detta erbjudande är totalt 9,6 meter. Mått: bredd 240cm/sektion, höjd 90cm -4 st sektioner -3 st sektionsstolpar -2 st Slutstolpar -5 st Stolphattar (staketet som säljes är av samma modell som visas på bilderna. Produkten är ny och omonterad) Vi hjälper er med offert! (kostnadsfritt) Skissa ner en enkel ritning på ett papper. Rita med hörn, ev. avslut, samt det som står i anslutning till staketet. Och givetvis måtten.. fota/scanna in skissen/ritningen till info@ellma.se så återkommer Vi med en offert till er.
Modell: KLASSISK Längd: 240cm Höjd: 90cm Pris: från 735:- / sektion