Till salu inom

"staket tillverkat pvc plast säljes"

Butik Helsingborg
Idag

Mercedes-Benz C 63 AMG Blac...

1 295 000 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Bro
Idag

Oeliatec ogräsmaskin hetvat...

412 500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Staffli - hopfällbart fälts...

200 kr
Blocket.se
Hörby
Idag

Saab 9-3 SportCombi 1.9 TiD...

25 000 kr
Blocket.se
Tingsryd
Idag

Åkklipparen yard king 110/96

4 500 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Plastbåt 4,20m med Suzuki m...

8 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Halkans Dual Tone, The five...

2 000 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

PRS S2 Series

13 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

NEIMAR GBG Bygg specialisten

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi hjälper dig med din Byggnadsprojektet Inom och utom hus. Vi erbjuder bästa konkurrenskraftiga priser INOMHUS Klinkers kakel Badrumsrenovering Målning tapetsering Golvläggning. All snickeriarbeten UTOMHUS Dränering Stensättning All murarbete,putsning. Staket altan bygge Trädgårdsarbete Vi gör allt efter kundens önskemål Som en del av helentreprenad, ni kan köpa hos oss högkvalitativa Ytterdörrar och fönster gjorda i plast. Samtliga produkter tillverkas utifrån era önskemål, avseende, mått och behov. Till skillnad från andra material påverkas PVC varken av värme, kyla eller fukt. PVC är underhållsfritt i alla lägen. På köpet man får 15 år garanti. Produkterna finns i flera olika färger. Beställningarna upp till fyra veckor. www.neimargbg.se tel: 0735-109456
0 kr
Blocket.se

Staket tillverkat i pvc. (plast staket)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Staket till trädgård tillverkat i vinyl. Modellen heter Modern313 och är mycket lätt att montera. Det behövs inga skruvar, spikar eller målarfärg. Det är bara att "klicka" ihop staketet! Staketstolpen grävs ner ca.60cm i marken. Det går även att använda stolpskor eller jordankare till solparna om underlaget ej går att gräva i. Detta Pris-exempel är totalt 14,4 meter. Höjd ca 90cm -6 st sektioner -2 st sektionsstolpar -2 st Slutstolpar -3 st Hörnstolpar -7 st stolphattar (staketet som säljes är av samma modell som visas på bilderna. Produkten är ny och omonterad) Vi hjälper er med offert! (kostnadsfritt) Skissa ner en enkel ritning på ett papper. Rita med hörn, avslut, samt det som står i anslutning till staketet. Och givetvis måtten.. fota/scanna in skissen/ritningen till info@ellma.se så återkommer Vi med en offert.
4 578 kr
Blocket.se

9,6meter STAKET I Vinyl/PVC/Plast

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Staket till Trädgård, Veranda, Pool tillverkat i vinyl. Modellen heter Traditionell och är mycket lätt att montera. Det behövs inga skruvar, spikar eller målarfärg. Det är bara att "klicka" ihop staketet! Staketstolpen grävs ner ca.60cm i marken. Det går även att använda stolpskor eller jordankare till solparna om underlaget ej går att gräva i. Detta erbjudande är totalt 9,6 meter. Mått: bredd 240cm/sektion, höjd 90cm -4 st sektioner -3 st sektionsstolpar -2 st Slutstolpar -5 st Stolphattar (staketet som säljes är av samma modell som visas på bilderna. Produkten är ny och omonterad) Vi hjälper er med offert! (kostnadsfritt) Skissa ner en enkel ritning på ett papper. rita med hörn, ev. avslut, samt det som står i anslutning till staketet. Och givetvis måtten.. fota/scanna in skissen/ritningen till info@ellma.se så återkommer Vi med en offert till er.
3 139 kr
Blocket.se

9,6meter STAKET I Vinyl/PVC/Plast

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Staket till Trädgård, Veranda, Pool tillverkat i vinyl. Modellen heter Modern313 och är mycket lätt att montera. Det behövs inga skruvar, spikar eller målarfärg. Det är bara att "klicka" ihop staketet! Staketstolpen grävs ner ca.60cm i marken. Det går även att använda stolpskor eller jordankare till stolparna om underlaget ej går att gräva i. Detta erbjudande är totalt 9,6 meter. Mått: bredd 240cm/sektion, höjd 90cm -4 st sektioner -3 st sektionsstolpar -2 st Slutstolpar -5 st Stolphattar (staketet som säljes är av samma modell som visas på bilderna. Produkten är ny och omonterad) Vi hjälper er med offert! (kostnadsfritt) Skissa ner en enkel ritning på ett papper. Rita med hörn, ev. avslut, samt det som står i anslutning till staketet. Och givetvis måtten.. fota/scanna in skissen/ritningen till info@ellma.se så återkommer Vi med en offert till er.
3 139 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Båstad

Staket tillverkat i pvc. (plast staket)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Modell: KLASSISK Längd: 240cm Höjd: 90cm Pris: från 735:- / sektion
735 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj