Quantcast
Till salu inom: ”

stall uthyres brottby vallentuna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dator

Vallentuna
Mobiltel

Vallentuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu letar jag en fodervärd alt. en halvfodervärd åt min dam. Då jag har börjat jobba natt och jobbar dagtid vissa dagar, så hinner jag inte med henne, den tiden hon behöver. Hon är ett sto med mycket personlighet. Energisk vid ridning och körning. Mest skogsriden, men är grundutbildad och är under utbildning. Snäll vid all hantering. Hon står i ett trevlig stall i Brottby. Det finns ridhus och ridbana på gården. Oändligt många ridvägar och körvägar. Jag ser helst att hon står kvar i samma stall. Låter detta intressant? Släng iväg ett mejl om dig själv eller om du har frågor.
Tisdagar, onsdagar och söndagsförmiddagar hålls ridlektioner för vuxna och barn med max 5 i varje grupp på Stall Seneby i Brottby/Vallentuna. Passar ryttare som vill ha känslan av egen häst och lära sig hantering och ridning från grunden och utvecklas mot individuella mål. Möjlighet att kombinera lektioner med att hyra hästen för självständig ridning varje eller varannan vecka. Pris: 1000kr/månad Ring för mer info och bokning.
Söker en medryttare till snäll B-ponny 1-3 dagar/vecka, även fortsättning i höst. Stor B-ponny, 129 cm. Trevlig och mycket välriden dressyrponny som även är trevlig att hoppa. Uppstallad i Vallentuna mellan Angarn och Brottby. Allmänna kommunikationer finns ej, bil ett måste. Vuxen måste köra och vara med i stallet vid ridning. 400kr/mån vid ridning 1 g/v, annars diskuteras pris vid fler ggr/v. Ring Johanna: 070-743 39 20.
Personlig assistent Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 30 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av 350 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. Vi söker två kvinnor i 30--55 års åldern som vill arbeta hos en kvinna med ALS i Brottby, Vallentuna. Kunden är en trevlig, possitiv person och önskar att du som söker har häst intresse, hundvana samt körkort. I arbetsuppgifterna ingår personlig hygien, matlagning och de i ett hem förekommande uppgifter. Det är viktigt att du kan köra bil (bil finns) då kunden ibland vill till stallet eller ut och handla etc. Viktigt att du kan tala och skriva svenska bra, då hjälp behövs vid ifyllande av olika papper. Är du den glada possitiva initiativkraftiga person vi söker, skicka in din ansökan till oss. Arbetet är förlagt på dag, kväll och helg. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun är certifierad Investor In People (IiP), ett internationellt kvalitetssystem för att förbättra organisationens resultat genom att utveckla medarbetarna. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen. Ange i ansökan att du sökt tjänsten via jobbexpressen.se.
Del av stall uthyres, 6 stora boxar. Spolspilta med varm och kall vatten. Uppvärmd sadelkammare, fikarum samt toa. Belyst ridbana,fina hagar. Bra ridvägar. 2 km till ridhus. Ej till inackorderings verksamhet. Ej hingstar. Ring för mer info, och prata med Lena.