Quantcast
Till salu inom: ”

ledig stallplats umeå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köpes

Umeå
4 hoodies S/M

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har 1 ev. 2 stallplatser lediga i ett litet stall 10 min med bil från Umeå. Magert bete finns att tillgå under augusti. I stallhyran ingår in och utsläpp, alla fodringar, fri tillgång på hö/hösilage, 2 kg korn el havre och spån. En helg per månad hjälps hyresgästerna åt att sköta stallet. På gården finns en belyst ridbana med hindermaterial. Alla hagar har eget vindskydd. Fina ridvägar. För mer info ring.
Vi har en plats ledigt i vårt ljusa trevliga stall i Ansmark. Stallet har fem boxar, sadelkammare, torkrum, tvättmaskin och spolspilta. Alla hagar har vindskydd. På gården finns en upplyst ridbana med hindermaterial och bra ridvägar i området. I hyran ingår alla in och utsläpp samt fodringar, hö/hösilage, havre/korn, spån samt värmebalja för frostfritt vatten. En helg/månad hjälps hästägarna åt med stallet. Ring för mer info om ni är intresserad.
Vi har nu en ledig plats i vårt fina stall i Ansmark, endast 10 km söder om Umeå centrum. Stort, luftigt och modernt stall . Upplyst ridbana med fint underlag, härliga ridvägar, fikarum, duschspilta etc. Alla ut- och insläpp, fodringar. En dag varannan helg ett arbetspass. Fritt hösilage, betfor samt spån ingår i stallhyran. Vi har en lugn och mjuk hantering av stallets hästar. Möjlighet till träning på hemmaplan. Tillsyn dygnet runt. Endast mail-svar, tack. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har för tillfället en ledig box i nybyggt stall med fyra boxar. Det finns torkrum, uppvärmd sadelkammare, stora bra hagar m torrt underlag mm. Tio minuter skritt till Surf anläggning, bra ridvägar i området. Utsläpp ingår vardagar, resten delas på. Väl hanterad häst med trevlig matte har förtur... Låter det intressant ring för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har en stallplats ledig i vårt stall med 6 boxar, beläget i Villanäs. Ridbana med staket, belysning och lite hindermaterial finns på gården, samt mysiga ridvägar i närheten. I hyran ingår bl.a strö och grovfoder. Vi hjälps åt med utsläpp och insläpp, vilket blir ca 2-3 pass/vecka. Vi önskar en lätthanterad och olatsfri häst med en trevlig och ansvarsfull matte eller husse. Hör av dig om du vill veta mer och skriv gärna ett meddelande om dig och din häst.