Quantcast
Till salu inom: ”

stallplats falun säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! pga av flytt letar jag efter en stallplats nära Falun eller mellan Falun och Borlänge till min okomplicerade shagya-arabhingst. Han är snäll och är van att stå i kollektivstall och hanteras av olika människor utan problem. Vi tränar och tävlar hoppning och fälttävlan. Ser helst att finns ridbana/ridhus på gården eller i närheten och att det finns bra ridvägar. Både kollektivstall eller inackordering kan vara intressant. Besök gärna vår hemsida www.snowballs.se Referenser från nuvarande stall finns. Har du en ledig stallplats som passar hör av dig.
Hej! Jag söker två stallplatser i närheten av Falun, gärna bussförbindelse. Två otroligt snälla ston. Lätthanterliga med att ta in/ut osv. Det behöver inte ingå saker i hyran även om det är ett plus. Hjälper gärna till med pass om så önskas! Tveka inte att höra av er via telefon eller mail om ni har något som är ledigt eller blir ledigt. Mvh
Ledig stallplats finns i ett jätte fint stall på Kårarvet i Falun. Ett kollektiv stall med 5 boxar där vi gemensamt delar på passen. Luncherna ingår på vardagarna. Vi har belyst ridbana 10 meter utanför stalldörren med fina hinder för den hoppintresserade. Hyra 800 kr i månaden. Stallet har värme och därför kan hästarna gå ut även om det blir en kall vinter ( inget vatten som fryser). Se mer info på hemsidan http://www.kararvet.dinstudio.se/news_1.html eller ring Maria Kvännå 070-3013007
Letar stallplats eller lösdrift i Falun då jag efter några års hästuppehåll känner mig redo att skaffa häst igen. Vill ha färdigt med platsen innan jag börjar leta häst men jag har planer på ett kallblod att rida, kanske köra och pyssla med, alltså inga tävlingsambitioner eller så. Jag är själv lugn och ansvarsfull och 22 år. Stallet/Lösdriften ska inte ligga allt för långt ifrån centrala Falun och ha rimlig hyra. Har du något som kan passa? Ring 070-5661109(Helst efter 18) eller maila. Allt av intresse.
Stallplats ledig strax utanför Falun. 1 Ledig stallplats i Lilla Främsbacka. Litet kollektivt stall om 4boxar. Hästägarna hjälps åt med pass ca 4pass/häst i veckan. Stor sommar och vinterhage. Hästarna har fritillgång på hösilage i hagen. Nära Sveden med 2 ridhus. Fina ridvägar. Ledig omgående. Referenser önskas. Kallhyra 750kr/mån.