Quantcast
Till salu inom: ”

stokke kontorsstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kontorsstol

Piteå
Stokke

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stokkes kontorsstolar är av yppersta kvalité och ergonomiskt utformade för att vara bra för ryggen. Vår stol är höj-, sänk- och snurrbar samt är på hjul. Perfekt att ha som kontorsstol alltså. Färgen kan vara lite lurig att se på bilden, men den mörklila med ett enkelt randigt mönster. Stolen är i väl omhändertagen och i perfekt nyskick. Jag är lite osäker på modellens namn, men motsvarande stolar kostar 6 000 kr eller mer i nypris. Har ni några fler frågor är det bara att ringa.
Stokke superbra stol Grönt tyg. 1200 kr
Vi säljer nu våran otroligt sköna Stokkestol på grund av platsbrist. Den har tre funktioner i samma stol. Det är den skönaste tänkbara vilstol som finns samtidigt som man kan luta fram den så blir den en vanlig stol och om man lutar fram den till sitt främsta läge så blir den till en kontorsstol med knästöd. Suveränt för trötta ryggar! Stolen är i mycket gott skick.
3 st mindre Stokkestolar samt tillhörande bord 1 st Stokke kontorsstol Pris: 5000 kr för alla 4 stolarna samt bordet. Möblerna är sparsamt använda och i fint skick. Säljes av dödsbo.
Bord "cirkus" från Stokke (varier) 180x110cm med lätt rundade kanter. Skivan är MDF med boklaminat. Mycket välbevarat och bordet är knappt använt. Svarta stålben. Nypris för bordet ca 15.000 Du betalar för bordet 2000:- Två kontorsstolar även dessa från Stokke. "Actulum" Gungfunktion samt klädda dynor. Färgen på dynorna är gröna. Stolarna är i mycket gott skick och helt fantastiska att sitta på, man blir aldrig trött i ryggen eller stel. Nypris ca 7500:- Du betalar endast 1500:-/stol