Quantcast
Till salu inom: ”

stokke säljes

Stokke

Göteborg
Björnklo
F

Tidigare annonser till salu

Fin Stokke säng säljes. väldigt bra på många sätt. sidan tas lätt bort bla. Kan användas från nyfödd till ca 8 års ålder. Kan även bli 2 st fåtöljer om så önskas. se bild nr 3. Färg: Körsbär. finns ej kvar ( ivarjafall inte på deras hemsida) kanske finns i handeln då för ca 8 000.) Madrass+bäddmadrass+kiss skydd+hjul medföljer. (allt givetvis original) och nytvättat. i gott skick. För mer info läs på stokkes webb: http://www.stokke.com/no-se/nursery/stokke-sleepi-bed.aspx?_s_icmp=s12cB948 Maila så ringer jag upp. Sängen finns att hämtas i Vasastan, sthlm.
Barnen växer och vi säljer den vakra och praktiska sängen Stokke sleepi. Sängen är i färgen natur och sängen säljs inklusive tvättbar madrass, övermadrass, kisslakan och låsbara hjul. Spjälsängen kan justeras i tre olika höjder något som är väldigt bra eftersom barnet blir mer och mer aktivt. Efter hand går det också att ta bort den ena sidan så barnet kan klättra i och ur sängen själv. Sängen är 127 cm lång, 74 cm bred och 85 cm hög.
Stokke sleepi spjälsäng i ek inklusive madrass, hjul och juniorpaketet som förvandlar sängen till en juniorsäng (bottenplatta samt en större madrass). Spjälsängens bottenplatta har två lägen, ett högre upp som passar för en nyfödd bebis och ett lägre ner för en större bebis som lärt sig att stå. Juniorsängen passar för barn som själva ska kunna ta sig in och ur sängen. Juniorvarianten är mycket rymlig och kan användas många år. Mycket fint skick. Pris: 2 950 SEK. OBS! svarar endast per telefon.
Nu har vi fått in Stokkes nya bärsele i butiken. Finns i 3 härligar färger - Röd, Navy och i Brun. Stokke MyCarrier är lämplig från det att barnet väger 3,5kg till 15kg. Välkommen in på en demonstration av Stokke MyCarrier i vår nya butik i Sannegården. Ni hittar oss inne i Ica-Kvantumhuset på Stenbocksgatan 1 * Vi har även nya Stokke MyCarrier i vår butik på Nordenskiöldsgatan 19 Vi har öppet: Vard. 10-19 Lörd. 10-16 Sönd. 11-15
Nu har vi fått in Stokkes nya bärsele i samtiliga färger. Välj mellen röd, mörkblå eller brun. Stokke MyCarrier är lämplig från det att barnet väger 3,5kg till 15kg och går att bära både på magen och på ryggen. Selen Levereras inkl. 2st sittdelar och 1 aluminium ram. Välkommen in och prova nya Stokke MyCarrier i vår butik på Nordenskiöldsgatan 19. Vi har öppet. Vard. 10-18 Lörd. 10-15 * Ni hittar även Stokke MyCarrier i vår butik i Sannegården ( Söndagsöppet 11-15)