Till salu inom

"varier stokke gravity balans till salu säljes"

Butik Upplands-Bro
Idag

Gräsklippare AS Motor 42 cm...

8 900 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Gungstol med fjäder/Norska...

2 500 kr
Blocket.se
Östersund
Idag

12" DBS + White springcykel...

500 kr
Blocket.se
Härryda
Idag

Stokke stol

1 500 kr
Blocket.se
Idag

Tripp trapp stokke

800 kr
Blocket.se
Ystad
Idag

Komplett Stokke Crusi set +...

6 900 kr
Blocket.se
Härryda
Idag

Barnstol "Svan of Sweden",...

400 kr
Blocket.se
Idag

Helt nya squash racket

500 kr
Blocket.se
Lomma
Idag

Stokke Tripp Trapp stolar

900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Stockholms län

Stokke Gravit Balans fåtölje/stol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Gravity Balans stol designad av Peter Opsvik för Variér möbler. Det unika med Gravity är det tyngdlösa sittandet i fullt bakåtlutat läge som erbjuder en välbehövlig paus närhelst du önskar en power nap som gör skäl för namnet. En argonomisk stol som kan ställas i tre olika läge. Sittande, halvliggande och liggande som avlastar längdryggen. Stolen är av träslaget bok natur och tyget är vit linne avtag och tvättbar. Nypris 18000:- säljer den för 3500:- pok Passar bra med Arne Jacobsen, Alvar Aalto, Bruno Mathsson, Verner Panton, Yngve Ekström, Hans Wegner och Poul Kajerholm designhistorien. Pris: 3500 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Stokke "gungstol"

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Gravity Balans® från Variér (Stokke) är en mycket flexibel och snyggt designad gungstol med flera användningsområden. Gravity är en vidareutveckling av den klassiska balansstolen som åstadkom en sitt-revolution redan 1979. Balanssittandet skapar en öppen vinkel mellan lår och överkropp som underlättar att bibehålla den naturliga ryggkurvaturen. Det unika med Gravity är det tyngdlösa sittandet i fullt bakåtlutat läge som erbjuder en välbehövlig paus närhelst du önskar en power nap som gör skäl för namnet. Lätt gungande i takt med din andning, med fullt stöd för ryggrad och nacke och med benen utsträckta i höjd över bröstet upplever du en känsla av viktlöshet och total avslappning. När du vill vara mer aktiv lutar du dig bara lite framåt och Gravity blir plötsligt en skön stol framför TV:n, att sitta och läsa i eller för kaffestunden med vännerna... Ultramarinblå. Nypriset var 16 000 kr
8 000 kr
Blocket.se

Skön ergonomisk fåtölj från Stokke

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En användbar och väldigt skön designklassiker från Variér (Stokke). Fåtöljen heter Gravity Balans, är i brunt skinn med ram av böjträ och har tre lägen; sittande, halvliggande eller liggande. I ljust skinn som behöver rengöras och smörjas in om man vill ha den extra fin, nu finns några fläckar på lädret. Nypriset var drygt 22000 kronor. Så här beskrivs fåtöljen av tillverkaren: "En mycket flexibel och snyggt designad gungstol med flera användningsområden. Gravity är en vidareutveckling av den klassiska balansstolen som åstadkom en sittrevolution redan 1979. Balanssittandet skapar en öppen vinkel mellan lår och överkropp som underlättar att bibehålla den naturliga ryggkurvaturen. Det unika med Gravity är det ”tyngdlösa” sittandet i fullt bakåtlutat läge som erbjuder en välbehövlig paus närhelst du önskar – en ”power nap” som gör skäl för namnet. Lätt gungande i takt med din andning, med fullt stöd för ryggrad och nacke och med benen utsträckta i höjd över bröstet upplever du en känsla av viktlöshet och total avslappning." Funkar också som ergonomisk skrivbordstol. Bra för den som vill ta avkopplande tankepauser i jobbet. Justerbart nackstöd. Säljes billigt på grund av plötslig platsbrist.
1 500 kr
Blocket.se

Stokke / Varier Gravity

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Gravity Balans från Variér (Stokke) är en mycket flexibel och snyggt designad stol med flera användningsområden. Det unika med Gravity är det tyngdlösa sittandet i fullt bakåtlutat läge som erbjuder en välbehövlig paus närhelst du önskar. Som att ligga på ett moln. Askram med beigegult tyg. Normalpris: 17 000kr Billigast i Sverige just nu: 13 500kr Pris här: 10 750kr
10 750 kr
Blocket.se

Gravity Balans by Varie´r / STOKKE

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Fantastisk fåtölj / vilstol / arbetsstol i Ask & läder. Designad av Peter Opsvik. Känslan av tyngdlöshet är underbart för trött rygg och nacke. Mycket flexibel : 3 olika lägen och med ställbart nackstöd mm mm. Fullständig information om denna " mirakelstol hittar du bäst om man går in på Ergodepot alt googlar på Gravity Balans. Fåtöljen är i mkt bra skick och inköpspriset var 13000 sek.
4 995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj