Quantcast
Till salu inom: ”

stor trähäst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ILIADEN
F

Tidigare annonser till salu

Antik stor häst modell i massivt original bemålad trä på träplatta, 1800-tal Mankhöjd:43cm Total höjd. 63cm Plattans mått: 26x77cm Man och svans i tagel. Fint skick med patina, vilket gör den vacker. Träplattan är trären, men har förmodligen varit målad tidigare, då man kan tyda viss färg i en rödbrun nyans. Mer info om härkomst och tillverkare saknas. Mycket dekorativ och passar i både modern inredning som Lantlig/Shabby/ Vintage/ Fransk stil miljö.
Bokfrämjandet, serien: Vår tids stora berättare 1971, 291 s. Inbunden utan skyddsomslag med gulddeko
Bokfrämjandet, serien: Vår tids stora berättare 1971, 291 s. Inbunden utan skyddsomslag med gulddekor på bokrygg och främre pärm, Nära nyskick (oläst)
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner och kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Det är en spännande organisation att arbeta inom, där jämställdhet, mångfald och respekt för allas lika värde är en självklarhet. Det finns många anledningar att välja oss som arbetsgivare. Framför allt erbjuder vi stora möjligheter för dig att utvecklas, både i din yrkesroll och som individ. Linköpings kommun är också en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! ARBETSUPPGIFTER Välkommen till Personalkooperativet Trähästens Förskola i Johannelund Förskolan består av 2 enheter som är belägna i Johannelunds Centrum. Åldrarna på barnen är 1-5år. Arbetsuppgifter • Förskollärare • Som förskollärare ansvarar du för att – tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget – planera, utveckla och dokumentera det pedagogiska arbetet utifrån läroplanen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • förskollärarexamen • är väl förtrogen med förskolans läroplan • sätter barnet i centrum • har ett positivt förhållningssätt • ser möjligheter, är nyfiken och kreativ • bidrar med nya tankar och idéer för att utveckla verksamheten • vill utveckla samarbetet med föräldrar • är intresserad av natur och miljö • inspireras av att arbeta i ett mångkulturellt område ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde: 2011-08-01 Omfattning: Deltid. Sysselsättningsgrad: 75% ANSÖKAN Ansök senast: 2011-04-01 Referensnummer: A205869 Du kan söka detta jobb genom: Via web: Ansök online via Aditro Recruit Via e-post: Personalkooperativet Trähästens Förskola trahasten@tele2.se ANSTÄLLNING Antal annonserade arbetstillfällen: 1 plats(er) Provanställning: 6 månader KONTAKTPERSONER Åke Swensson - Förskolechef 013-20 59 81 Marie Wisberg-Johansson - Bitr. Förskolechef 013-20 65 77 ÖVRIGT För att underlätta vår handläggning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett som går via Offentliga Jobb AB. Lämnade uppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204). Vi välkomnar dig att lämna din ansökan genom att fylla i meritförteckning och ett personligt brev. Urval av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar som sedan matchas mot uppställda krav för den aktuella tjänsten. www.linkoping.se