Quantcast
Till salu inom: ”

surfbräda barn säljes

Cykel Vagn

Södertälje

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Träskrinda

Stockholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu två stycken roliga surfbrädor, ena är gjord för vatten andra för åka på snön. Med stufbrädan Så fångar man vågen och glider in mot stranden (behöver inte vara så stora vågor) Och snöbrädan är bara att slänga sig ner för en backe och åka! (det glider på rejält!) Dom är inte knäckta och båda är köpta I Sverige på intersport om jag inte kommer ihåg fel. riktigt roliga ''leksaker'' rekommenderas för alla! (kanske inte barn under 6år) Pris ide 300kr för båda, vill helst sälja båda tillsammans. Kan skickas ifall köparen betalar frakten! Kan kontaktas på mail/sms/telefon men ring inte mitt i natten eller innan 10 då jag vill sova.. Kollar mail flera gången om dan! Smsa/maila/ring ifall ni har någon fråga!
Barbiedockor med många tillbehör. 25 st dockor, varav 3 Ken, 6 barn och 2 bebisar. En gravid Barbie, man kan ta ur bebisen. Många kläder, bland annat brudklänning, baddräkt och träningskläder. En häst med sadel. En sportbil (cab) med fyra sittplatser. Kök, tvättmaskin, tvättställ, barnvagn, kylskåp, ställ för bebisar (som på BB), surfbräda, frisörstol, tält m.m. med små tillbehör. Många skor. Allt fick inte plats på bilden.
epix 2009. Häftad, nyskick. Dyk ner i Odis charmiga fantasivärld - lite eskapism då och då ger ett sundare liv! I de mest vardagliga situationerna tar Odis hejdlösa fantasi med henne på fantastiska äventyr. Att sitta i gungstolen leder in henne på hisnande cirkustrick, i badkaret dyker hon ner i havets djup och träffar på tentakelmonster, strykbrädet blir ett surfbräde och tvätten böljande vågor, och en hiss i ett höghus slungar ut henne i yttre rymden, där hon får kämpa mot space invaders. Odis blogg är en serie utan ord, full av humor, ömhet och poesi. Paret bakom denna bok är Lola Moral och Sergio García. De föddes 28 april 1964 respektive 15 maj 1967, och har varit ihop sedan 1986 och gifta sedan 1993. Nu bor de med sina två barn Pablo och Alicia i Granada i södra Spanien. När de skapar Odis blogg börjar de för det mesta med en idé som Lola har. Sen sitter de och utvecklar manuset i en kollektiv brainstorming tillsammans med sina barn. När manuset är klart tecknar Sergio serierna och Lola färglägger dem. Vid sidan om serietecknandet är Lola målare och trägraverare, och Sergio är universitetslärare i konst samt illustratör. Två ytterligare band av Odis blogg är under förberedelse.
Lekbräda för barn under 30kg
Rolig badleksak för barn/ungdom. "Surbräda" med handtag, fart regleras med spak. Inkapslad blyackumulator, skydskåpa runt propeller, laddas med medföljande 12V adapter.