Quantcast
Till salu inom: ”

suzuki gt 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En klassiker som jag ägt sedan 2004-08-09. Startar lätt och går som den ska. Har endast gått 21 mil sen senaste besiktning 2006-09-13. Besiktades då utan anmärkning. Avställd sedan 2009-10-01. Fina däck. Drivpaket ok. Dåligt batteri. Sitter en hastighetsmätare från en nyare årsmodell monterad pga att originalet var defekt när jag köpte den. Denna finns dock kvar och går kanske att laga. Finns tyvär en buckla i tanken samt att sadelplåten är rostig. Fint krom. Medföljer också diverse delar ( se bild ) samt en original handbok och en handbok om säker körning, i bra skick. Svarar ej på mail Annons kvar=Mc kvar
Blir inget mc kort så för att inte göra något dumt....Säljs denna Mc. Motorn har ett vansinnigt vrid. Längesedan den kördes . 2takt med separat olja. 70 talsmodell. Vagnskort registerhandlingar finns men ingen manual. Startar och låter riktigt fint. Inget fint krom på hela cykeln men ljuddämparna är fina. Alla instrument och växlar fungerar. kan behövas nytt eller bara laddas. Vid intresse kan fler bilder mailas. Kan fraktas vid seriös affär. Pris 5800:- el bud. Syns annonsen är den kvar. Tel 0708427812 Väl mött.
Besiktnings klar, allt fungerar. Har stått i föråd sedan 1998 i min ägo och nu servad och klar. Motorn går perfekt. Vart avställd sedan 1988! 2500mil Effekt 10Kw Antal passagerare, max: 1 Kaross: Motorcykel 1 Skattevikt, kg: 120 Totalvikt, kg: 270 Ursprunglig totalvikt, kg: 270 Tjänstevikt, kg: 120 Max lastvikt, kg: 150 Däckdimension axel 2: 31.20/75V-48/RE Priset är prutat o klart utan inbyte.
tjena nu ska motorcykeln sälja pga av utrymme, det är en suzuki gt 125 som har fått rätt så mycket kärlek. dock har den stått dom närmsta åren pga tidsbrist. men är startad då och då. innan den ställdes undan så fick den nya kolvar, lager å pakningar i hela motorn. den vart även lackad å nytt dynöverdrag. den är dock obesiktigad då orken inte funnits till det. säljes därför billigt till någon som kan ha mer nytta för den.
Den blågröna är komplett och har nya kolvar á 1000:- styck avgasrören är kvar att montera dit, Den har gått 1668 mil och är avställd. Den Röda isärplockad motor pga att den har värmenypt gick mycket bra innan, Den är också komplett alla delar finns, den har gått 2740 mil och är avställd. nu har dom stått några år pga, för lite tid att skruva med dom, så de är perfekt för någon som gillar att skruva med dessa gamla tvåtakts klassiker. säljes till högstbjudande i detta skick se bilder.