Quantcast
Till salu inom: ”

svart axelväska märkt luisa batani säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampor

Helsingborg
3 par jeans

Norrköping
Svart skor

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tosca Blu Mimosa svart axelväska Mått: L: 34cm H: 27cm B: 16cm Axelremmar: En kort axelrem, ca 40cm lång. Det finns även två remmar som är 55cm vardera att koppla ihop till den längd som passar dig för dagen. Fickor: Inuti finns två fickor med dragkedja och två utan På utsidan finns en öppen ficka på vardera kortsida Foder: Svart tygfoder Material: Skinn Övrigt: Väskan stängs med dragkedja upptill och alla detaljer är guldfärgade.
Universell axelväska i tätt nylomaterial 1 molleväv för fästning av tillbehör Rikligt med fickor i olika storlekar 4st dragkedjefack och större ficka med dragskoförslutning 2st sidofack och 1st fack för ficklampa/sikte Justerbar axelrem Perfekt för krigsspel som paintball eller airsoft Färg svart Vikt 460g Storlek - 12" x 13" x 5" Titta gärna in i webshopen för fler bra produkter Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Beskrivning: En vacker chanel axelväska i super bra skick använt några tid knappast. så nu är det god tid att hitta en ägare till denna underbara väska. Väskan funktioner inkluderar läder flätade guldkedja axelband med en guld CC logo på framsidan. Interiör från väskan är super bra och har samma utrymme som är en bra för tjejer att hålla det grejer. Det finns en liten ficka med blixtlås på insidan också. Detaljer: Storlek ca: Wx34cm, Hx18cm Dx11cm tillbehör: . AUTH Card . Dammpåse Material: fårskinn läder Made in France Huvudfärg: Svart
Universell axelväska i tätt nylomaterial 1 molleväv för fästning av tillbehör Rikligt med fickor i olika storlekar 4st dragkedjefack och större ficka med dragskoförslutning 2st sidofack och 1st fack för ficklampa/sikte Justerbar axelrem Perfekt för krigsspel som paintball eller airsoft Färg svart Vikt 460g Storlek - 12" x 13" x 5" Titta gärna in i webshopen för fler bra produkter Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 10-18 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
svart axelväska märkt Luisa Batani