Quantcast
Till salu inom: ”

symaskin husqvarna carmen 150e säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

symaskin

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En klassisk stabil symaskin: Husqvarna Automatic 21E Inklusive orginaltillbehör: Väska med lås, handbok och liten låda med tillbehör. I fungerande skick, att växla mellan att köra framlänges och baklänges är lite trögt. Pris 900 kr Strykbräda i bra kvalitet (inga plastdetaljer) ingår i köpet om så önskas:) Strykbrädan säljs separat för 50kr. Marie, 0703-71 62 52
En svensk klassiker! En fottrampad Husqvarnasymaskin i fungerande skick, men den kan nog behöva ses över. Svart med snygg dekor i guld. Huven i trä finns kvar. Precis som på moderna maskiner finns ett flertal program; Fort framåt om du trampar fort, långsamt framåt om du trampar långsamt. Backa går också, men för hand. Zigzag går....inte. Jag kollar sällan min mail, så frågor besvaras på telefon. Priset då ja, vi säger 500:- eller ge mig ett bud!
Symaskin av god kvalité. Svensktillverkad av klassiska Husqvarna. Flera olika sömmar och knapphål. Sybord, spolar och flera extra pressarfötter (bla för blixtlås) ingår. Skyddsfodral i mjuk plast. Pedal, förvaringsfack och sybord förvaras runt maskinen när den inte används och tar därför lite plats. Jag har tagit över maskinen efter en släkting och använt den ett fåtal gånger, och då upplevt den som krångelfri och stabil. Har dock aldrig skickat den på service under våra två år tillsammans. Säljer den nu eftersom min sambo också har en symaskin. Och man behöver bara en Husqvarna=)