Quantcast
Till salu inom: ”

takbox uthyres finns motala linköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Takbox

Uppsala
Takbox

Nacka
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lugn och skötsam tjej önskar hyra litet hus, runt Linköping eller Motala, eller mitt emellan, även intresserad av söder om Linköping och norr om Motala:) Då jag vantrivs i lägenhet , så försöker jag hitta ett mindre hus att hyra. Önskar att huset går att hyra minst två år framöver och max kallhyra på 4000/månad. Är rädd om ditt hus, inredning och trädgård , tycker om att ha fint omkring mig. Har inga betalningsanmärkningar, och har fast inkomst. Hoppas på svar:)
Jag letar efter dig som är pigg pensionär som vill ha sällskap några dagar i veckan av en fantastisk (då menar jag fantastisk!) hund. Han heter Nelzon och är en dvärgschnauzer. Det rör sig om några dagar i veckan emot betalning. Du bor i Motala eller i Vaststan i Linköping. Upplägget kan vara att jag lämnar Nelzon hos dig eller så hämtar du honom som sällskap på dina promenader. Skriv ett par rader om dig och varför du skulle vilja vara dagmatte så kan vi se om du är rätt för Nelzon :) Med vänlig hälsning Suss
Om tjänstenSvensk Fastighetsförmedling i Linköping har haft stora framgångar och förstärker nu verksamheten ytterligare. Vi söker nu tre affärsdrivna fastighetsmäklare till kontoren i Linköping/Motala.Du kommer att tillhöra ett vinnande lag, med väl utvecklade arbetsprocesser och gott ledarskap, samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.Jobbet innebär eget budgetansvar inom bobutikens distrikt. KvalifikationerResultat och målinriktadDu älskar att spela i ett vinnande lagDu sätter stort värde på din egenutvecklingPositiv och utåtriktad samt van att hantera människor på ett professionellt sätt, både i tal och skriftRegistrerad fastighetsmäklareHur du ansökerDu är välkommen att söka tjänsten via www.paverka.nu där du registrerar CV och övrig info. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Jan Ställborn, 010-33 19 039 eller Bernt Legersjö, 010-33 19 061.Välkommen med din ansökan senast 2016-03-23. I denna rekrytering tillämpas löpande urval.
Takbox Mercedes Orginal den stora XL-modellen och tillhörande takräcken. Allt inhandlat på Hedin Bil i Linköping. Takboxen är låsbar och varje även låsbara takräcken. Nypris ca:6500kr NU ENDAST 2995kr för allt. Passar till MB B-klass ( 170,180,200 och 220) Takbox lyften på bilden säljs inte! TEL:0702612275 Hämtas på plats finns i Motala
Liten och lätt takbox. En person kan lätt montera den. Yttermått: längd c:a 135 cm., bredd c:a 98 cm., volym 320 liter. 2 nycklar. Plats för 3 mindre hänglås. Finns utanför Skänninge. Kan levereras till Vadstena, Mjölby, Motala och Linköping utan kostnad. Har använts ett fåtal ggr. och är i gott skick. Säljes för 300:-. Prutat o klart. OBS! Inget takräcke eller annat fäste medföljer. Helst telefonsvar.