Quantcast
Till salu inom: ”

slaka djurhem katter till salu linköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tröjor Koftor

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har 2 jättefina katter, Gandalf 7 år och Cheetah 6 år, båda är svarta. Gandalf är en mysig grabb och Cheetah är en liten blyg tjej. Katterna säljs på grund av ändring av omständigheter. Endast till djurälskare och bra hem, som jag kan besöka och se att dom må bra. Man får också med en kattsandlåda med tak, klättraställning, klopelare och matskålar och en bur. Pris 100kr per katt. Ring Pirjo 0702168181 Ring Pirjo:070 2168181 begin_of_the_skype_highlighting              070 2168181      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              070 2168181      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              070 2168181      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              070 2168181      end_of_the_skype_highlighting
Vi har nu blivit tvungna att sälja två av våra katter, detta på grund av överetablering. Katterna som säljes är syskon födda under morgonen den 13 oktober 2009. Båda är svart-vita honkatter. Eftersom de bott både inne och ute så funkar de lika bra i båda miljöerna. De är också vana vid kattlåda. Skillnaden mellan de båda katterna är att de har lite olika teckning i ansiktet. Dessutom har den ena också en vit svanstipp. I collaget ovan så är det två bilder på vardera katt. De två översta bilderna är på en av katterna medan de två understa är på den andra. Katter som är mer sällskapliga får man leta efter. Båda katterna är väldigt tama och sitter gärna i knäet och blir klappade. Men de är samtidigt också bra musfångare. Är du intresserad av att se fler bilder på katterna så är det bara att mejla.
Vi är en idell förening som letar nya hem till hemlösa katter. Just nu har vi ett 10tal vuxna katter som söker hem där de kan få gå in och ut. Alla katter är: Vaccinerade Besiktigade Kastrerade Avmaskade Id-märkta Tveka inte att höra av dig till oss så får vi se om vi har någon katt som kan passa hemma hos dig och i så fall bokar vi in ett besök på vårat djurhem i Mölnlycke.
Hej! Denna underbara lilla kille söker ett nytt kärleksfullt hem! Han har haft en tuff start i livet då vi för drygt en vecka sedan hittade honom utanför där vi bor. Han dök upp dagen efter att hans mamma blivit inlämnad till polisen och hon är nu på Slakadjurhem, så förmodligen är han född utomhus eller så har de blivit dumpade i närheten. Men man kan inte tro att han bott ute (förutom den smutsiga nosen) då han är världens snällaste och keligaste lilla kisse. Han har med andra ord ett underbart lynne! Så det är med stor sorg vi letar nytt hem åt honom men våra andra katter vägrar att acceptera honom samt att denna busiga lilla kille är lite för intresserad av våra papegojor. Det är svårt att säga ålder men skulle tro att han är ca. 4 månader gammal. Hör av er om ni är intresserade! Mvh Karin & Tobbe Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.