Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott valla linköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

P.g.a. flytt måste vi tyvärr sälja vårt paradis. Det är en nyrenoverad kolonistuga på ca 20 kvadratmeter med kök/hall och ett allrum + en liten redskapsbod. Den ligger på en 300 kvadratmeter stor kolonilott som tillhör Valla Koloniträdgårdar. Lotten arrenderas av föreningen (för närvarande kostar den 2100 kr per år i hyra + 200 kr per år för obligatoriskt medlemskap i föreningen). I priset för stugan ingår kyl, mikrovågsugn, vanlig liten ugn, husgeråd, 2 sängar, trädgårdsredskap, handdriven gräsklippare, skottkärra + mycket annat. El finns indraget. På kolonilotten finns bland annat hallonbuskar, jordgubbsplantor, 3 äppelträd, krusbärsbuske, en magnolia, röda och svarta vinbärsbuskar och rabarber. Vattenkran och avlopp i form av stenkista finns på tomten. OBS! Det är ett krav att man är folkbokförd i Linköpings kommun för att få äga stugan och arrendera kolonilotten. För mer info och bilder och filmer, se http://www.lysator.liu.se/~xzyqow/stugan/ Pris: 85 000:- eller bud. Telefontid: 08 - 21 alla dagar.
Säljer nu våran mysiga kolonilott i Valla. Fin stuga med mycket fönster och rymd. El och indraget vatten finns i huset. Inglasad altan. Stugan är nyligen renoverad invändigt. Utvändigt finns det fortfarande lite att göra. Till huset ingår inventarier (om ni önskar) bestående av bord o stolar, bäddsoffa, byrå mm. Kylskåp, liten ugn med två plattor, diverse porslin, glas, bestick. Arbetsbänk, liten trimmer, gräsklippare, diverse krattor, spadar mm. Tomten är bra organiserad med mycket frukt och bärbuskar, perenna rabatter, hallon, rabarber. Det finns även ett litet land för grönsaksodling. Det står fyra små äppelträd, ett päronträd och ett halvt plommon träd. En skön altan på baksidan av huset med eftermiddag-/kvällssol. En behändig storlek på gräsmattan. Det finns plats för hängmatta! Välkommen till Violvägen 390. Hör av dig om du vill ta en titt!
Tulpanvägn 253 i Valla, mysig röd stuga i orginalformat. Stor tomt (ca 250 m2) med jordgubbar, smultron, röda/svarta/vita vinbär, krusbär, rabarber, björnbär, hallonhäck, äppelträd samt kryddor och perenner. Vatten och redskap finns. Nära parkering nr 2 och gemensamma toaletter. Dusch finns inom området. Arrendeavgiften för 2012 är betald och vi skriver ett köpekontrakt på hus där arrendet medföljer. Den nya ägaren tecknar ett nytt arrendeavtal med koloniföreningen till en kostnad av 300 kr. Expeditionen är öppen torsdagkvällar. Mvh Roger
Kolonilott med stuga i Valla säljes. tfn: 013-31 38 83 mobil: 0738-72 17 70
Välskött kolonilott med stuga i populära Valla. Stugan har tre små rum och utanför finns en insynsskyddad uteplats. Har vinbärsbuskar, krusbärsbuskar, hallonhäck, rosor, rabarber, jordgubbsland mm. Två äppelträd och ett plommonträd som håller på att växa till sig. Bättre pris vid snabb affär. Endast kontakt via telefon!