Quantcast
Till salu inom: ”

tamråttor dumboråttor säljes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tamråttor

Katrineholm
Tamråttor

Falkenberg
Tamråttor

Norrköping
Tamråttor

Mjölby
Råttbur

Simrishamn

Tidigare annonser till salu

Tamråttungar med stor personlighet, det är 4 st kvar. Två med mindre hår /nakna (de är hanar) samt två pälsade (de är honor). deras mor är en släthårig jätte snäll dumboråtta och deras far en rexhårig stor jätte snäll dumbo råtta, dom små råttbarnen är alla nyfikna och glada, med ett härligt temperament, priset är 200kr / st (På bilden syns de med mindre hår) Mailen är lånad så vänligen skicka med ditt nummer så kan jag ringa upp dig.
HEJ. Nu har jag och Matilda bestämt oss. Våra honor dumboråttor 3st o en tamråtta får flytta hem till någon annan. Dom säljes 2 o 2 och bur till. Dom är tama och bits inte alls. Mycket sociala o trevliga. 1 år gamla. Levnafstid ca 3 år. Perfekt för den som är allergisk mot hö som vi. Dom har träpellets i botten. Grenar o klätterpinnar. Äter allt. Allätare. Men mest pellets. 400 kr per bur+ 2råttor Köper du allablir det 750 kr Alexandra och Sotis Fläckis och Frida Hör av er vid intresse Bor i hallsberg
Hej jag ska sälja mina två råttor med bur och tillbehör! De är tama och snälla. Den ena råttan är en Dumboråtta och är en albino. Den andra är en Dumboråtta som är svart och vit. De är söta, pigga och glada! De älskar att komma ut ur buren och springa lite i rummet. De måste bli köpta tillsammans, och få ett bra hem! De är födda i juni 2014. Bur och tillbehör ingår i priset.

... eller prova att söka på tamråttor uppfödare