Quantcast
Till salu inom: ”

tamråttor uppfödare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Dom finaste råttungarna finns nu till försäljning, avlade efter friska och trevliga föräldrar som är från bra uppfödare, uppfödda på näringsrikt ekologisk foder, är 6 veckor, har barnvana och är tama och mysiga, pris 250kr st eller två 400kr, släpper bara i väg en ensam råtta om du redan har en el flera innan då dom inte får leva ensamma, finns 6 st dom flesta Dumbo, kan tyvärr inte skicka bilder så är ni intresserade får ni komma, alla har mycket fina färger.
En super fin svart och vit Tamråtta (kille), ca ett halv år gammal säljer jag nu pga. av att han inte trivs med min äldre råtta. Han har jätte fin päls och är köpt av uppfödare. Han är tam och man får gärna mata honom. Plocka upp och leka med honom har han inget emot alls. Har aldrig bitit någon. Bur medföljer, men ser helst till att en större köpes då denna bara är tillfällig.
Nu är det dags för Råttkompaniets Kiwi och Mango att hitta nya kärleksfulla hem där de förhoppningsvis kan få stanna livet ut. Kiwi och Mango kom till Råttkompaniet från en uppfödare pga att de båda blev bortstötta från sina mammor vid tidig ålder. När de kom till oss var de således ganska magra och osäkra men de har nu fått äta upp sig och fått lära sig att livet nog inte är så tokigt trots allt. De kommer inte från samma kullar men både Kiwi och Mangos föräldrar är friska, krya och de har mycket bra temperament. Kiwi är en grå liten flicka med vita tassar och vita tecken på magen. Hon är 5 veckor gammal och hon älskar att sitta på axeln och sova. Kiwi kommer att bli en liten hona som vuxen och en fantastisk familjemedlem. Kiwi är toalett-tränad och rumsren. Mango är en helsvart flicka utan tecken. Hon är 6 veckor gammal och hon älskar att vara med trots att det är lite mer fart i henne än vad det är i Kiwi. Mango kommer troligtvis bli en stor och gosig tjej som vuxen och även hon en fantastisk familjemedlem. Mango är toalett-tränad och är på god väg att bli rumsren. Dessa fantastiska små krabater omplaceras endast tillsammans då dem trivs fantastiskt bra ihop. De säljes för 350kronor tillsammans, dvs 175kr/st, vilket går oavkortat till att hjälpa andra tamråttor som behöver omplaceras att hitta nya kärleksfulla hem. Vid intresse vänligen kontakta oss via blockets mailformulär så hör vi av oss så snart vi kan. Mailen kollas ett flertal gånger varje dag.