Quantcast
Till salu inom: ”

tapetserare fåtölj priser stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gedigen soffa i konstläder med rostfritt underrede. Välrenoverad uppbyggnad, stoppning och ny klädsel i konstläder av tapetserare för ca 4 år sedan. Mått 220x74 cm, sitthöjd ca 40 cm, sittdjup ca 50 cm. Vi har inte hittat någon märkning, den har stått tillsammans med två fåtöljer på instutition i Karlstad före vår renovering. Ett hörn i den ena ryggkudden har fått en skada, ca 1x1 cm i storlek, se bild. Några sömmar har släppt vid knapparna på två av kuddarna, även här se bild. En kudde är helt felfri. I övrigt är soffan i toppskick. Priset kan eventuellt diskuteras vid snabb hämtning och betalning. OBS, soffan är riktigt tung! Hämtas på Resarö i Vaxholm, kan ej fraktas någon annanstans.
Soffgrupp bestående av: soffa, fåtölj och bord. Ljusgrön sammet. Trädetaljer mörkt blanklackade. Soffans mått: Yttermått: Djup: 86 cm. Höjd: 83 cm. Längd 1,79 cm. Sittdjup: 54 cm. Sitthöjd: 43cm. Fåtöljens mått: Yttermått: Djup: 83 cm. Bredd/längd: 67 cm. Sittdjup: 45 cm. Sitthöjd: 43 cm. Bord: Mörkt klarlackat. Diameter: 80 cm. Höjd: 82 cm. Detaljerna på sargen av bordet samt på soffa och fåtölj är likadana. Möblerna är begagnade men i bra skick förutom fåtöljen där en fjäder gått sönder. Detta märks dock inte men kan naturligtvis åtgärdas av tapetserare.
Granitgrå soffa "Shabby" från ROOM säljes. Soffan har två breda sittdynor vilket gör att den räknas som en 2,5-sits (gick tidigare att läsa på ROOM's hemsida). Soffan kläddes om av tapetserare för ca 2 år sedan i mörkt granitgrått slitstarkt tyg (mycket högt Martindale som indikerar tygets slitstyrka). Klädseln är försedd med dragkedja och allt går alltså att ta av och tvätta vid behov. Soffkuddarna är stoppade med dun vilket gör soffan mycket skön. Soffans (ytter)mått: Längd: 190cm Djup: 96cm Säljes p.g.a. platsbrist.
Mycket skön att sitta i och vacker att se på. renoverad av tapetserare, skön stoppning med fjädrar. Förvarad i djur och rökfritt hem. Lättplacerad och passar i matsal / kök fler bilder kan mailas / alternativt sms:as. längd 142 cm 99 cm hög djup från vägg 63cm Välkommen för påsyn / hämtning på Långrevsgatan 52, 13343 saltsjöbaden
Nu är det dags att sälja vår härliga soffa! Den är angenäm att sitta två i men går bra för tre som känner varandra väl. Klädseln har en jordnära brun färgton som är lättmatchad och ett fint hundtandsmönster. En knapptråd har lossnat och vi ska precis flytta, därav billigt pris. Anlita din närmsta tapetserare eller fixa det själv om du är händig! Knapp och tråd är bevarade. Cirka 150 x 80 cm, sitsdjup ca 50 cm. Hämtas på Kungsholmen.