Quantcast
Till salu inom: ”

tavla anders sköld säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

95 x 75, tidigt verk 1984 av Ljungskiletalangen Anders Sköld, dyr
Tavla, Oljemålning, Anders Sköld, kofösare, 60x50 Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Tavla, oljemålning. Anders Sköld, Fiskeläge, 80x100 Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Tavla, oljemålning, Anders Sköld, badande kvinna, 75x130 Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Tavla gjord av Anders Sköld från 1994 säljes. Se bild och ring för mer info.