Quantcast
Till salu inom: ”

pomeranian valpar till salu stockholm säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

.Nu är de här små 30 dagar och det närmar sig för att få egna familjer. De kan flytta 25 januari och kommer då att va: veterinärbes. chippade avmaskade 3 gånger dolda fel försäkrade i 3 år vana vid barn vana vid andra hundar vana vid alla vardagsljud då de växer upp i familjen, mamma är självvalpande och detta är hennes andra kull. föräldrarna bor här och får träffas. Mamma är papillon på 3kg pappa en långhårig pomeranian på 1,6kg och valparnas vuxenvikt blir 2-2,5kg Hör av er för mer info!
Nu är de här små 30 dagar och det närmar sig för att få egna familjer. De kan flytta 25 januari och kommer då att va: veterinärbes. chippade avmaskade 3 gånger dolda fel försäkrade i 3 år vana vid barn vana vid andra hundar vana vid alla vardagsljud då de växer upp i familjen, mamma är självvalpande och detta är hennes andra kull. föräldrarna bor här och får träffas. Mamma är papillon på 3kg pappa en långhårig pomeranian på 1,6kg och valparnas vuxenvikt blir 2-2,5kg Hör av er för mer info!
Nu är våra 2 underbara hanvalpar redo att söka efter ett livslångt och kärleksfullthem. Deras föräldrar saknar stamtavla och därför har dom heller ingen stamtavla. De har växt upp som en del av familjen med stora kärlek. Vid leverans är de: -vaccinerade -chipmärkta -veterinärbesiktade -avmaskade tre gånger Vid valpintresse gäller endast personlig kontakt. Meila, så kontaktar vi dej.
Två vackra Pomeranian valpar 1 hane och 1 tik, dessa vackra valpar är underbara bollar av fluff redo att lämna till sina nya hem redan nu. Dessa valpar är fantastisk så jag skulle vilja sällskapsdjur hem bara, kommer de att lämna med en information guide, veterinärintyg, leverans av valpar mat. Valparna är fräcka karaktärer, de är mycket vänliga och kommer att göra fantastiska husdjur. valpar helt har avmaskas och loppor behandling, kontrolleras veterinär sin första vaccination. hane är grädde / vit sobel och kvinnliga är orange sobel du välkommen att kontakta mig med eventuella frågor. De är nu redo för sina nya hem. kontakta oss tillbaka via e-post
Fem friska valpar föddes 12 juli, endast en hane finns kvar. Mamma är Pomeranian/Lhasa Apso, pappa är Pomeranian/Chihuahua. Valparna är uppfödda lantligt i hemmiljö, mycket utevistelse och vana vid barn. Till lynnet är de glada och sociala, pälsen är inte krävande och fäller minimalt. Valparna är 8v lev klara och är: -Chippade -Vaccinerade -Besiktade -Avmaskade enl schema Startkit medföljer vid leverans, mat, filt mm Valparna är även "Dolda Fel" försäkrade i AGRIA. Välkomna att ringa!