Quantcast
Till salu inom: ”

teacup maltesisk valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 stycken sunda och friska blandisar kan tingas nu. Har gjort kombon förut, och vet att valparna är pigga/glada och supersociala. Tåliga småhundar. Pappa Chihuahua utan stamtavla.( Han har 6% Jack Russel i sig.) Mamman 50% Malteser och 50% Chihuahua. Båda föräldrarna finns här hemma. Valparna är uppfödda på RC Mini Starter. Och i hemmamiljö, vana vid andra hundar, och mycket gos å kärlek. Bild 1-2 Malte vit hane. Bild 3-4 Mixi vit och creme, hona. Flyttar när dom är 8 veckor, efter den 2/5 2011 Helt underbara hundar med KANON temperament. Valparna är då vaccinerade 1 gång Märkta med chip i nacken avmaskade Reggade i Jordbruksverket Dolda felförsäkrade Pris:6.900 Handpenning 1.900 besiktade (veckofärskt intyg)
Vi är 3 härliga goa killar som söker nya mysiga hem, mamma är Malteser och pappa är en vit Chihuahua. Vi är uppväxta på landet, umgås dagligen med andra hundar och trivs bra med barn. Vi är födda den 2 juni och är nu över 8 v. och lev.klara. Och är naturligtvis : Vetbes / Vacc / Chipmärkta, avmaskade och är allergivänliga. Mvh Valparna ! Catharina, 073-9596094 ( efter kl 16.00 ). Christer, 0768- 077720.
Vi är 2 härliga goa killar som söker nya mysiga hem, mamma är Malteser och pappa är en vit Chihuahua. Vi är uppväxta på landet, umgås dagligen med andra hundar och trivs bra med barn. Vi är födda den 2 juni och är nu över 8 v. och lev.klara. Och är naturligtvis : Vetbes / Vacc / Chipmärkta, avmaskade och är allergivänliga. Mvh Valparna ! Christer, 0768- 077720.
Nu säljs sista valpen av tre stycken Teacup Maltese valpar födda 17 maj 2014. Det är en hane och dem är leverans klara efter 8 veckor, den 12 juli. Vilket innebär omgående leverans. Valparna är veterinärbesiktade, avmaskade och chipade. Valparnas föräldrar heter Bobbo och Lollo och vi bor på Kungsholmen i Stockholm, där valpen också finns att hämtas. Bilden nedan visar valparna och även deras mamma och pappa. Jag nås endast via telefon. Priset per valp är 15 000:- men går att diskutera. Välkomna att höra av Er!